ISUZU D-MAX turmix
Az ISUZU szereti az erős gépeket, és fennállásának közel egy évszázada során adott is pár izmos haszongépjárművet a világnak. A D-MAX ennek a gyártói szenvedélynek a legújabb terméke. Szorgalmas, jó munkaerő – biztos lehet benne, hogy nem fog panaszkodni a túlórák miatt. Attól sem kell tartania, hogy havonta fog beteget jelenteni, hiszen nem spórolták ki belőle az anyagot, bírja a strapát – alvázkeretének köszönhetően az ISUZU D-MAX akár 1 tonnát is elbír. Ráadásul a legkülönbözőbb teremviszonyok között is megállja a helyét, és játszik az emelkedőkkel: köszönhetően 400 Nm nyomatékának és 120 kW-os teljesítményének. Nem fog szégyenszemre visszacsúszni a lejtőn! Kőpor, homok és egy csipetnyi őrölt aszfalt a sárvédő alatt – ez a D-MAX turmix.ISUZU D-MAXTermészet és kultúra között
A D-MAX tervezésekor prioritás volt a japán elv, miszerint meg kell teremteni az átjárást természet és kultúra között. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Először is az ISUZU D-MAX nem leigázni akarja a természetet, így a fejlesztők célja egy minden ízében környezetbarát jármű megalkotása volt. Alacsony széndioxid kibocsátása és szerény fogyasztása okán érthető, hogy a D-MAX a gyártók kedvence lett. Az ISUZU D-MAX missziója, hogy benne átélhesse a természet minden rezdülését: hegyeket mászhat meg és vizeken gázolhat át anélkül, hogy ki kellene szakadnia az otthon melegéből, amit a tágas és komfortos belső tér kínál, melyet a biztonság égisze alatt teremtettek. Vezető és utasoldali-, plusz függöny-, és oldallégzsák – mi baj történhet?

ISUZU D-MAX

Leomlanak a határok
Biztonság, teljesítmény és fenntarthatóság – ez a triumvirátus volt a D-MAX kialakításának vezércsillaga. A japán gyártó célja, hogy a természet átélhető legyen, akár a város szülötteinek is. Az ISUZU D-MAX éppen ezért nem egy marcona kinézetű jármű, elegáns vonalai, letisztult formái miatt biztos lehet benne, hogy nincs olyan 5 csillagos hotel, amely elől tévedésből elszállítanák. Az ISUZU D-MAX megállja a helyét kemény terepen, de abszolút otthonosan mozog a városban is. A lényeg, hogy miután hazajött egy kéthetes túrából, majd megborotválkozott és lemosta az út porát, ne feledkezzen meg a D-MAX sárrétegéről se. Ha ez lekerült róla, pontosan olyan lesz, mint amikor először hazavitte.

ISUZU D-MAXNéha dolgozni is kell
Ha eljött a munka ideje, a D-MAX ebben sem fogja cserbenhagyni. Egyrészt a 400 Nm nyomaték és a 120 kW-os teljesítmény nem csupán hegyi kalandozásoknál jön jól. Ráadásul az óriási rakfelület és a 100 km/h-ig kapcsolható összkerékhajtás sem egyedül a kirándulást teszi élvezetesebbé. Hatalmas segítséget jelent ez minden mezőgazdasági munkafolyamatnál is. Ha pedig még ez sem lenne elég, kezdjen el gondolkodni rajta, hogy mit vontatna vele – 3,5 tonnáig azt, amit csak akar.

Hol találkozhat élőben az Isuzu D-Max-szal?
Látogasson el a Budapest XI. kerületi vagy székesfehérvári Isuzu Fábián szalonba, és tegye próbára saját maga is!

További információkért látogasson el a Fábián szalon weboldalára!