Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Megújult külsővel az AgrárgépShow-n a Vogel-Noot MasterDrill

Forrás: Agroinform Hírszolgálat/Gribek Dániel (x)
Nyomtat
Létrehozva: 2012-01-28 10:27:23  
 
hirdetés
Az apró újítások mellett a megújult külsővel rendelkező MasterDrill gabonavetőgépét és a nagyobb tartálymérettel büszkélkedő függesztett vetőgépét mutatta be az érdeklődőknek a Vogel-Noot az etyeki AgrárgépShow-n.

„Gyakorlatilag a teljes termékpalettánkat bemutatjuk, tehát mind a forgatásos, mind a forgatás nélküli technológia gépeit kihoztuk az AgrárgépShow-ra” – mondta el Gazsi Zsolt, a Vogel-Noot magyarországi értékesítési vezetője az Agroinform kérdésére az Etyeki rendezvényen. A Vogel-Noot standján az ekék, szántóföldi kultivátorok, szárzúzók, magágyelőkészítők és vetőgépek mellett a növényvédelem gépeit is megtekinthették a gazdálkodók, hiszen a permetezőgépekből két típust is bemutatott a cég; egy függesztett és egy félig függesztett eszközt.

A felsorolt gépek közül a Vogel-Noot gabonavetőgépe valamint a függesztett vetőgépe újult meg. Utóbbi teljesen átalakult, „ez egy modernebb konstrukció nagyobb tartálymérettel, más keretekkel”.Gazsi Zsolt elmondta; a  MasterDrill DF-Ha „gabonavetőgép megerősödött, felfrissült. Tehát maga az eszköz nem új, de teljesen máshogy néz ki, mint két évvel ezelőtt. Apró újítások persze mindig vannak, de a leglátványosabb ez a két eszköz”.

Képgalériánk az etyeki AgrárgépShow-ról IDE kattintva érhető el!


Agroinform GépTipp:
Előfizetés időtartama:
Előfizető neve:
Előfizető emailcíme:
Feliratkozom hírlevélre:
Előfizető telefonszáma:
Előfizető postacíme:
Fizetés módja: Csekk - postai utánvét
Átutalás - átvételkor kapott számla alapján
Személyesen - az Agroinform Kiadónkban (1149 Budapest, Angol u. 34.)
Megjegyzés:

Írja be a képen látható szöveget a szövegmezőbe (spam védelem):

Bejelentkezés
 
Programok