Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Törökök az AgrárgépShow-n: Hattat, Azim és IrTem a Lakkos Kft-nél

Forrás: Agroinform Hírszolgálat/Gribek Dániel (x)
Nyomtat
Létrehozva: 2012-01-29 14:44:04  
 
hirdetés
A török márkájú Hattat traktorokkal és IrTem valamint Azim márkájú vetőgépekkel készült az idei AgrárgépShow-ra a Lakkos Kft. A cég a kis területen gazdálkodókat célozta meg olcsó, ugyanakkor jó minőségű gépeivel.

A Lakkos Kft. hivatalos és kizárólagos importőre a Hattat török márkájú traktoroknak, így standjukon több ilyen gépet is bemutattak a gazdálkodóknak az etyeki AgrárgépShow-n. 50-től mintegy 110 lóerős teljesítményig ajánlottak traktorokat a cég képviselői. A munkagépekben eredeti Perkins motor működik. Mint a standon megtudtuk, a Hattat traktorokkal egy MTZ traktor áráért kaphatunk nyugati színvonalú munkagépet.

A Hattat traktorokon kívül műtrágyaszórókat, gabona- és kukorica vetőgépeket állított ki a Lakkos Kft., méghozzá szintén török gyártóktól. Az IrTem a Lemken céggel gyárt jó minőségű kukorica- és gabonavetőgépeket, mellette pedig az Azim cégcsoport vetőgépét tekinthették meg a gazdálkodók. A szintén török gépgyártó kiváló anyagminőségben készít tárcsás-csoroszlyás vetőgépeket.

Miután a legerősebb traktor nem volt 110 lóerős a Lakkos Kft. standján, így azt főképpen a kisgazdaságok képviselői keresték fel az etyeki AgrárgépShow-n. 20-30 hektártól akár 300-400 hektárig ajánlották a Hattat traktorokat a termelőknek. A vetőgépekből is 32 soros a leghosszabb, amit a Lakkos Kft. kínál, így 100-200 hektárig ezekkel gépekkel is bármilyen igényt ki tudnak elégíteni.


Agroinform GépTipp:
Előfizetés időtartama:
Előfizető neve:
Előfizető emailcíme:
Feliratkozom hírlevélre:
Előfizető telefonszáma:
Előfizető postacíme:
Fizetés módja: Csekk - postai utánvét
Átutalás - átvételkor kapott számla alapján
Személyesen - az Agroinform Kiadónkban (1149 Budapest, Angol u. 34.)
Megjegyzés:

Írja be a képen látható szöveget a szövegmezőbe (spam védelem):

Bejelentkezés
 
Programok