Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

2012 - Kettős jubileum

Forrás: Agroinform Hírszolgálat/Bayer (x)
Nyomtat
Létrehozva: 2012-02-03 20:21:40  
 
hirdetés
A rendkívüli időjárás elbizonytalaníthatja a gazdálkodókat a védendő gabonaterületek nagyságát illetően, ezért a technológiai döntések egy része későbbre halasztódhat. Partnereinket segítendő ezért a Jubileum akció jelentkezési határidejét ezennel 2012. február 28-ról március 20-ra módosítjuk.

2012-ben a Bayer CropScience magyarországi csapata kettős jubileumot ünnepel: 10 éve jött létre a Bayer CropScience és 5 éve vezettük be népszerű kalászos védelmi csomagunkat, a Jubileum csomagot.

A kettős jubileumot partnereinkkel közösen szeretnénk megünnepelni. Ezért kettős kedvezményt adunk Jubileum csomagunk mellé: a megszokott 10 liter Falcon gombaölő szer mellé még 1 litert ajándék Falcon-t tettünk be minden csomagba, melyet a felhasználók ajándékba kapnak. Emellett az oldalon regisztráló partnereink kedvezményben részesülnek, az érvényesen pályázók pedig sorsoláson is részt vesznek.

Válassza 2012-ben is a Bayer CropScience hatékony és gazdaságos megoldásait. Ünnepelje Ön is velünk jubileumunkat: látogasson el a www.bayerjubileum.hu oldalra, regisztráljon, tervezze meg Jubileum csomag felhasználást 2012. március 20-ig, és a Bayer legújabb kalászos gombaölő szerét, a Zantarát kapja cserébe. Regisztráció után olvassa el az akció részleteit!


Bejelentkezés
 
Programok