Biztosítsa be magát előre! Használja ki a lehetőséget, rendeljen most!

A CLAAS most már több mint egy évszázada, folyamatosan fejleszti gépeit és műszaki megoldásait. Mindezt pedig úgy, hogy a vevői igényeket és elvárásokat mindig szem előtt tartja. Széles gépkínálatának köszönhetően mindenki megtalálja gazdasága számára a legmegfelelőbb gépet. Profitáljon Ön is az innovatív megoldásokból!

CLAAS TELEMATICS - Alapfelszereltség és három verzió

Egy idény során a bérvállalkozások vagy nagyobb mezőgazdasági üzemek számára kihívást jelent számos gépi és személyi erőforrás figyelemmel kísérése. Különösen, amikor maximális hatékonyságra van szükség, például gyorsan odaérni a megfelelő területre, a megbízást zavartalan teljesíteni, vagy a logisztikát optimalizálni. A TELEMATICS segítségével az interneten keresztül minden fontosabb teljesítmény- és szezonális adat lekérhető az Ön gépéből.

ARION 400 STAGE IV - A megfelelő választás minden gazdaság számára

Az elmúlt években a CLAAS a 140 lóerő feletti traktorok fejlesztésére helyezte a hangsúlyt, és számos terméket újított meg és alkotott ebben a kategóriában. Most a kisebb teljesítményosztályra koncentrál és megújítja a 140 lóerő alatti kategóriában a standard traktorkínálatát. Az új ARION 400-as sorozatot „tetőtől talpig" teljesen átdolgozták. A hat új típussal és a számos különféle felszereltséggel minden üzem számára a megfelelő traktort kínálja a CLAAS.

CLAAS - Újdonságok a "zöld"-vonalon

Immár hagyományosnak mondható, hogy a CLAAS minden évben bemutatja aktuális fejlesztési eredményeit az európai szaksajtó képviselőinek. A nemzetközi sajtótájékoztató idei helyszíne a cégcsoport Bad Saulgauban található gyára volt, amely Európa egyik legnagyobb rétlegelőgazdálkodást folytató, ún. „zöld" régiójában helyezkedik el.

A fejlődés kulcsa Bábolnán - Az új TUCANO

Minden sikeres betakarítás alapja az egészséges növekedés. Az új TUCANO is ezen elv alapján született. Felnőtt a felső kategória intelligenciájához és kényelméhez. Megjelenése már első ránézésre is új dimenzióba repít. Egy meggyőző okból fejlesztette a CLAAS: ezzel fejlődhet.

Bizonyára mindannyian megkapták már a díjaink módosításával kapcsolatban kiküldött tájékoztatónkat. Tapasztalhatták, hogy a kötelező szerviz óradíjaink a legkedvezőbbek, illetve ez a tétel mit sem változott az elmúlt évek folyamán.

CLAAS ORIGINAL alkatrészek

Mérethelyes - A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek a CLAAS gépekhez gyártott precíziós és csúcsminőségű szériatermékek.
Megbízható - A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek élettartama hosszabb; meghibásodásuk lehetősége pedig kisebb.
Hatékony -  A CLAAS ORIGINAL eredeti alkatrészek gazdaságossága és minősége mindig kifizetődő.

Kattintson a képre és töltse le a teljes magazint!