Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Téli akciókkal csábítanak a gépkereskedők

Forrás: Agroinform Hírszolgálat (x)
Nyomtat
Létrehozva: 2010-12-01 10:52:53  
 
hirdetés
Nagy hó hullott, s vele együtt megérkeztek a téli akciók is. Használja ki a kedvezményes lehetőségeket: csokorba szedtük, milyen téli akciókkal várják a vásárlókat partnereink.

Az Axiál Kft. Szerviz- és Alkatrészüzletága idén is gőzerővel készül a téli szezonra: a tavaszi munkálatokat tökéletes állapotú gépekkel érdemes elkezdeni. Viszont ha a gépek a hiba jelentkezésekor azonnali javításra szorulnak, szembesülni kell a szezonbeli alkatrész- és szervizkapacitások viszonylagos szűkösségével. Ezért érdemes az Axiál előrendelési akcióit kihasználni, hiszen ezáltal nemcsak a kapacitás nagyobb, hanem a meghirdetett akciók keretén belül is viszonylag nagy, akár 26%-os kedvezményt is igénybe vehetnek a cég partnerei. A szervizüzletág téli munkaóra díja 5.900 Ft/munkaóra.

Az alkatrészüzletág CLAAS, Manitou, John Deere és New Holland alkatrészekre hirdette meg az előrendelési akciót. Attól függően, mikor rendelik meg az alkatrészeket és előre fizetnek-e, a 15-tő,l 26 százalékos kedvezmény is igénybe vehető.

Több mint 30 termék árát csökkentette az Euro West Kft. Év végi, "készlet-kiseprő" akciójukban kedvező áron kínálják új és a használt mezőgazdasági gépeiket. Az akciós árak december 15-ig érvényesek. Az új Rauch 935 MDSR műtrágyaszórót például most 729 999 forint + ÁFA-ért vásárolhatják meg a gazdálkodók. A műtrágyaszóró kéttárcsás szóró szerkezete saválló anyagból készült, tartálya 900 literes. Az akció részeként az ország területén ingyenes a házhoz szállítás.

A VALKON Kft. 2010-ben a SIMBA gépcsaláddal tovább bővítette termékkínálatát. E gépekre a raktári készlet erejéig továbbra is érvényes az ősszel indult akció, melynek keretében a forgatás nélküli technológia két meghatározó és kedvelt gépe mintegy 20%-os kedvezménnyel elérhető. Így a SIMBA SL400 ára 49.900 Euró, a SIMBA DTX300 pedig 18.900 Euró.

Ha december közepéig rendel a vásárló, a RAUCH műtrágyaszórók 15%, REGENT tavaszi magágy készítő gépek és egyéb talajművelő gépek pedig 25% kedvezménnyel kaphatóak. A cégnek ütőképes ajánlata van a piacvezető KRONE körbálázókra is: a szokásos akciós modelleken kívül most a KRONE VarioPack1800 változó présterű, magas felszereltségi szintű körbálázó az eredeti 32.000 Euró helyett 26.000 Eurós áron elérhető a készlet erejéig.

Új traktormárkával bővült a kecskeméti Auditker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kínálata a közelmúltban. Az ArmaTrac traktorokat gyártó török Erkunt cég immár 50 éve fődarab beszállítója a nagyobb európai traktor-részegység előállító cégeknek. A magyar, illetve az európai piacon elsőként az ArmaTrac 804 LUX modellt vezették be. Az Auditker a kedvező árú ArmaTrac téli akciójában a Lamborghini traktorokat kínálja akciós áron.

A Zootechnika Gépgyártó Kft. akciós tejautomatát árul már 1 millió forint alatt. Az akció keretein belül 950 ezer forint + áfáért juthatnak a vásárlók a PLC vezérléssel, napi 40-120 liter tej kiadagolására javasolt automatához. A cég kínálatában szerepel kisüzemi tejpasztőr féláron, 3360 ezer forint+áfáért. A gép használt, gyárilag teljesen felújított, 500 liter/óra teljesítményű, folyamatos üzemű lemezes tejpasztőr.

A Farkasagro Plusz Kft. erőgép vásárlásakor, idei kifizetés esetén a bruttó árból 3% kedvezményt biztosít azoknak a vevőknek, akik bruttó 5 millió forint felett vásárolnak. Munkagép vétele esetén, még idei kifizetéssel - amennyiben a vételár meghaladja a bruttó 1 000 000Ft-ot - az árból 5% engedményt ad a cég. A kft használt erőgépet, munkagépet beszámít. A házhoz szállítást az ország egész területén kedvezményes feltételekkel megoldják.

A Kiskorpád Gépker Kft. az MTZ traktorok minden típusát kedvező áron, hasznos ajándékokkal kínálja téli akciójában. Használt gépeket is beszámítanak. A házhoz szállításért nem kérnek pénzt. Az akció keretében szippantó kocsik, szálastakarmány gépek és szárzúzók kaphatóak.

A kiskunhalasi Bicsak Kft. soha vissza nem térő ajánlattal várja vásárlóit: készletről, azonnali kiszolgálással 3 méteres, 25 soros tárcsáscsoroszlyás (kéttárcsás) UNIA POLONEZ vetőgépeket kínál akciós áron. A cég vallja: gondolkodjon, itt az év vége, döntse el, fejleszti-e gadaságát, vagy csak adót fizet.

Az Agratis Kft. a LEMKEN és HEVA gépek teljes palettájával, folyamatosan érkező beszállítással áll megrendelőik rendelkezésére. Már most rendelje meg 2011 tavaszi, 2011-es őszi gépeit! A készleten lévő, akciós gépeikről egyedi, személyre szabott árajánlatok kínálnak. Az Agratis Kft. eredeti, gyári LEMKEN alkatrészek forgalmazásával is foglakozik. Ha most megrendeli tavaszi és őszi kopóalkatrészeit, előrendelési kedvezményként 20 százalékkal olcsóbban jut azokhoz.

Az Agriline Kft. lett szervestrágyaszórókra, litván univerzális rendkezelokre, valamint lengyel rendsodrókra 3-7%-os árengedménnyel év végi akciót hirdet a jelenlegi készlet erejéig. Érdeklődjön folyamatosan a cég idoszakos akcióival kapcsolatban.

A Vektor-Holding Kft. évek óta jól bevált "Szezonvégi kiárusítás"-ban kínál új, bemutató és használt gépeket. Kínálatuk a készlet erejéig, illetve a következő szezon kezdetéig tart. Az ajánlatban többek között talaj előkészítő és megmunkáló, szálastakarmány betakarító, vető, tápanyag kijuttató gépek szerepelnek, emellett most néhány traktorhoz is hozzá lehet jutni akciós áron. Az új gép árához képest 20-30% a kedvezmény. Fontos szempont, hogy az országos lefedettség és a jó gyártói kapcsolat miatt biztosított a folyamatos szervizelés és alkatrész utánpótlás. Az akcióban szereplő gépek az Agroinform "Mezőgazdasági gépek" rovatban, a cég kínálatában megtalálhatók, legtöbbje egyeztetéssel megtekinthető és azonnal vihető.


Agroinform GépTipp:
Előfizetés időtartama:
Előfizető neve:
Előfizető emailcíme:
Feliratkozom hírlevélre:
Előfizető telefonszáma:
Előfizető postacíme:
Fizetés módja: Csekk - postai utánvét
Átutalás - átvételkor kapott számla alapján
Személyesen - az Agroinform Kiadónkban (1149 Budapest, Angol u. 34.)
Megjegyzés:

Írja be a képen látható szöveget a szövegmezőbe (spam védelem):

Bejelentkezés
 
Programok