A 23. Farmer - Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás szervezőiként immáron 23 éve állunk kiállítói partnereink és szakmai látogatóink rendelkezésére, hogy produktív üzleti kapcsolatok kialakítására alkalmas helyszínt biztosítsunk részükre.

A rendezvény 4 napját számos érdekes program, konferencia gazdagítja.



Látott már élőben hucul pólót? Most lehetősége nyílik rá augusztus 17-én Debrecenben, a Farmer - Expo keretein belül. A nagyközönséget emellett fjord lovasok bemutatója is várja, szakmai partnereinknek pedig a ló tenyészállat felvezetés ígérkezik hasznosnak. A magyar népi fogatkultúra élőben, pónik és kislovak fogatban szintén felejthetetlen élményt kínálnak. De ezen a napon nem csak a lovaké a főszerep, hanem a holstein - fríz egyéni és ivadékcsoport, illetve jersey show bírálat által a szarvasmarhák is előtérbe kerülnek. A nyilvános juh, kecske és sertés tenyészállat bírálat szintén különleges alkalmat kínál az egyes állatok minél alaposabb megismerésére.



Kiállításunk második napja is tartogat különlegességeket. Technikai és technológiai újdonságok a kertészetben címmel kerül megrendezésre a hagyományosan megrendezendő kertészeti konferencia, ahol az érdeklődők rangos egyetemi előadóknak tehetik fel kérdéseiket. Gyakorlati szántóföldi bemutatóinkat mindig tekintélyes látogatói létszám kíséri, ezért nem érdemes kihagyni, hiszen a rendezvény minden napján megrendezésre kerül. A Mangalica tanácskozás évről-évre sok érdeklődőt vonzó szakmai esemény a kiállításon.
Programjainkkal igyekszünk a különböző ágazatból érkező cégeknek alkalmazható, hasznosítható információkat nyújtani. Így a DAGENE - Dunamenti Állatfajták Génmegőrző Nemzetközi Egyesületek nemzetközi tanácskozása, és a „Mi az ideális sertés?" című fórum is megrendezésre kerül a rendezvény harmadik napján, amely termelők, feldolgozók, kereskedők részére egyaránt releváns.



Augusztus 19-én kedden, nemzetközi üzletember találkozón vehetnek részt az érdeklődők, ahol ukrán üzletemberekkel találkozhatnak.
Mivel az élelmiszeripari szférából is sok társaság képviselője jelen lesz szakmai összejövetelünkön, ezért arra törekedtünk, hogy ez a szektor is figyelmet kapjon, így őket várja A funkcionális élelmiszerek gyártási tapasztalatai és piaci lehetőségei című előadásunk.
Szakkiállításunkat további fajtabemutatókkal, szarvasmarha közönségprogrammal, ló tenyészállat felvezetéssel, huculösvény bemutatóval és sok más érdekességgel zárjuk.

Kíváncsi a részletes programra? Kattintson IDE és megnézheti!

SZERETETTEL VÁRJUK LÁTOGATÓINKAT
2014.augusztus 17-20 között 10.00 órától 18 óráig!
www.farmerexpo.hu

XXIII. Farmer-Expo Nemzetközi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakkiállítás és IX. HORTICO Zöldség - Gyümölcs - Kertészeti Szakkiállítás
Dátum: 2014.08.17 - 2014.08.20
Helyszín: Debrecen, Böszörményi u. 138., Debreceni Egyetem Agrártudományi Központ