Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Väderstad szántóföldi gépbemutatók országszerte, több helyszínen!

Forrás: Agroinform Hírszolgálat / TEMPO Szántóföldi Bemutatók (x)
Nyomtat
Létrehozva: 2013-03-06 11:43:14  
 
hirdetés
„TEMPO – Magasabb szint a precíziós vetésben” mottóval a Väderstad, az Austro Diesel, az AGRO.bio, a Fertilia és a Syngenta közreműködésével szántóföldi bemutatót és szakmai napokat tartanak 2013. március 18-22. között öt helyszínen.

A szántóföldi bemutatók lehetőséget nyújtanak arra, hogy a munkálatokat élőben is megtekinthessék az érdeklődők, és szakmai előadásokon is részt vegyenek. A márciusban megrendezésre kerülő eseményeken a Syngenta a kukoricatermesztés során felmerülő növényvédelmi problémákra és megoldásokra hívja fel a figyelmet, az Agro.bio Kft. BactoFil technológiáját mutatja be, amely segíti a talajszerkezet-javítását és a talaj aktiválását, illetve a Fertilia Kft. az UMG MICRO mikrogranulált starter műtrágyacsaládon keresztül vázolja fel a tavaszi és őszi kultúrák starter trágyázásának fontosságát. Az erőgépeket az Austro Diesel biztosítja a Massey Ferguson márkájú traktorokkal.

A programok 10 órakor kezdődnek. (Eső esetén is megtartják a rendezvényt)

 

Helyszínek:

 

  • Március 18. (hétfő) Hajdúböszörményi Mg. Zrt., Hajdúböszörmény
  • Március 19. (kedd) Gyányi Kft., Szeghalom

  • Március 20. (szerda) Villányi Szársomlyó Kft., Villány

  • Március 21. (csütörtök) Mezőfalvai Mezőgazdasági Zrt, Mezőfalva

  • Március 22. (péntek) Hidráns Kft., Szil

 

A bemutató helyszínek részletes leírásait és a GPS koordinátákat ide kattintva tekintheti meg.

 

Az AGRO.bio Hungary Kft. BactoFil készítményeivel csökkenthető a műtrágyák mennyisége. Ezek a termékek többek között mikroorganizmusokat, enzimeket, növényi hormonokat és vitaminokat tartalmaznak, így járulnak hozzá a talaj szerkezetének javításához és aktiválásához. Ha a kijuttatáshoz BactoFil JET-et használunk, kis mennyiségű készítmény (hektáronként 1 liter BactoFilhez 20-50 liter víz elegendő) is jó hatékonysággal ér célba.

 

Az Austro Diesel a Massey Ferguson generál importőre és öt országban végzi a MF gépek szervízellátását. Az Austro Diesel a vásárlók számára 97%-os arányban tudja 24 órán belül a kereskedőhöz elszállítani a szükséges alkatrészeket, így biztosítva a gazdaságos üzemeltetést a betakarítási szezonok alatt hétvégén és ünnepnapokon is. A szántóföldi bemutatókon a Väderstad gépeket a világpiacot vezető MF traktorokkal fogják üzemeltetni. A traktorkínálat 100-től egészen 370 LE-ig rendelkezésre áll majd. A rendezvény végeztével a traktorokat meg is lehet próbálni.

 

Az egyedi műtrágyák hazai gyártójaként ismert Fertilia Kft. a szakmai előadások során bemutatja saját gyártású műtrágya családját, az UMG MICRO mikrogranulált starter műtrágyákat. A termékcsalád növényspecifikus tagjai a fő szántóföldi kultúrák egyedi tápanyagigényeit figyelembe véve kerültek kialakításra, ezzel egyedülállóak a piacon. „Talajélesztő" és tápanyag felvételt segítő szerves anyagokat, szerves ként tartalmaznak. Az UMG MICRO starter műtrágya kijuttatása a legtöbb használatban lévő vetőgéppel elvégezhető egy mikrogranulátum-szóró adapter segítségével, közvetlen a mag környezetébe szórva. AGROmashEXPO Termékfejlesztési Különdíjat nyert magyar termék, magyar innováció.

 

Az idei évben a Syngenta is csatlakozott a programhoz. A magyar növényvédőszer-piacon évek óta piacvezető cég szakmai előadást tart a kukorica növényvédelméről, a leggyakrabban felmerülő problémákról és az általuk kínált megoldásokról.

 

A svéd Väderstad eddigi legnagyobb költségvetésű projektje, a Tempo precíziós szemenkénti vetőgép megjelenése óta számos elismerést és díjat nyert el. Legutóbb az AGROmashExpón Innovációs különdíjat kapott. A Tempo precizitásában, sebességében és teljesítményében nyújt kimagasló eredményeket: magasabb sebesség mellett is kevés hibát vét, tökéletesen veti el a magokat, amelyek így egyenletesen csíráznak és kelnek ki.

A TEMPO Szántóföldi Bemutató minden érdeklődőt vár az ország különböző pontjain!


Agroinform GépTipp:
Előfizetés időtartama:
Előfizető neve:
Előfizető emailcíme:
Feliratkozom hírlevélre:
Előfizető telefonszáma:
Előfizető postacíme:
Fizetés módja: Csekk - postai utánvét
Átutalás - átvételkor kapott számla alapján
Személyesen - az Agroinform Kiadónkban (1149 Budapest, Angol u. 34.)
Megjegyzés:

Írja be a képen látható szöveget a szövegmezőbe (spam védelem):

Bejelentkezés
 
Programok