Rendeljen most üzemanyagtartályt tőlünk!
5 % „őszi betakarítási” kedvezmény!
Tegye még gazdaságosabbá vállalkozását, termékeink költségként elszámolhatóak!

”Megoldásainkkal elkísérjük útjain"

Vajon mit is jelent ez, az Ön számára?

Tevékenységünk a teljes körű benzinkút technológia: tervezés, kivitelezés, engedélyeztetés és szerviz. Szolgáltatásainkkal segíteni tudunk a mezőgazdasági gépek, járművek tankolásában, és az üzemanyagtartály karbantartással kapcsolatos teendőkben is!
Cégünk, több évtizedes tapasztalata, valamint ügyfeleinkkel történő folyamatos kapcsolattartás és igényfelmérés során számos problémával találkozunk!
Megoldást kínálunk Önöknek termékeinkkel a kiszámíthatóbb jövő érdekében:

Keressen bennünket!
www.a10zrt.hu, Tel/fax:62/552-066, Mob:30/275-3882

 


Magas működési költségei vannak? Az állandóan változó üzemanyagárak lehetetlenné teszik, hogy előre kalkulálja ebből adódó kiadásait?


Éljen a költségcsökkentés lehetőségével!

1. Létesítsen üzemanyag kutat, 1-1,5 éven belül megtérül a kút díja és ezután csak Önnek termel! Spóroljon időt és pénzt! Konténerkút, 100 %-os kármentőteres és földalatti üzemanyagtartály telepítését, valamint üzemanyag szállításra alkalmas IBC tartályok széles választékát kínáljuk Önnek ingyenes helyszíni felméréssel és szaktanácsadással!

2. Vásároljon tőlünk üzemanyag tankoló automatát! Használata esetén a 2010. évi CXXIII. törvény alapján, literenként 6,5 forint adókedvezményhez juthat!

3. Kössön velünk üzemanyag szerződést: üzemanyagárban további 18-25 Ft engedményhez jut literenként, kedvezményes üzemanyag ügyintézésünk által!

Keressen bennünket!
www.a10zrt.hu, Tel/fax:62/552-066, Mob:30/275-3882

Meglévő üzemanyagtartálya elöregedett, egysége javításra szorul? A meghibásodás pont akkor történik, amikor a legtöbbet kellene dolgozni gépeivel?


Kérje segítségünket! Szervizszolgáltatásunk, pótalkatrészeink teljes garnitúrája az Önök rendelkezésére áll!

Íme néhány tipikus, előforduló hiba és a megoldás rá:

A szűrőbetét tisztasága a szivattyú teljesítményét és élettartamát is befolyásolja. Állapotát rendszeresen ellenőrizni kell.
Használja az „Örök élet, meg egy nap” szűrőnket, meg fog lepődni tartósságán!

Rövid a tömlő, vagy nehézkes a használata, fogy az idő és lelassul a munka? Hat méternél hosszabb kimérő tömlőre van szüksége?
Használjon tömlődobot! Praktikus, gyors, könnyen kezelhető! 8 és 10 méteres,
automata kivitelben!

Előfordult már Önnel, hogy manuális pisztolya használata közben az üzemanyag kiömlött, jókora bosszúságot okozva Önnek?
Ajánljuk a kezelés biztonságát nagymértékben javító automata kimérő pisztolyt. Használatával mentesül az üzemanyag felesleges kiömlésétől és az ezt kísérő bosszúságtól!

Természetesen előfordulhatnak a rendszeres használatból eredő egyéb problémák is, melyre Ön nem tud előre felkészülni, pl: tankautó csatlakozó kupak tömítés kopása, légző gomba szennyeződése, tömlő elhasználódás, tömlődob és olajfogó problémák stb. Ajánlott az átfolyás mérő kalibrácója is, mely évente 1 alkalommal esedékes a pontos készletnyilvántartás és fogyasztás ellenőrzése érdekében.
Kérje évente legalább 1 alkalommal állapotfelmérő szervízszolgáltatásunkat, melyet kedvezményes feltételekkel vehet tőlünk igénybe!

Keressen bennünket!
www.a10zrt.hu, Tel/fax:62/552-066, Mob:30/275-3882




Meg szeretné kímélni magát a hatósági bírságok okozta kellemetlenségektől? 4 évnél idősebb üzemanyagtartállyal rendelkezik?
A 11/1994. (III.25) IKM rendelet az üzemanyagtartály 5 és 10 éves időszakos vizsgálatát írja elő. Kérje vizsgálatunkat, melyet szerviz-szolgáltatásunkkal együtt is igénybe vehet!

Ne feledje! Aki erre a cikkre hivatkozik, megrendeléskor 5 % „őszi betakarítási” kedvezményben részesül bármely termékünk, vagy szolgáltatásunk esetén!

Ismerje meg új üzletágunkat is:
Sokat dolgozik, de a jövedelem kevesebb, mint amit vár? Gondolkodik egy új tevékenységben, de még nem találta meg az igazit?

  • Érjen el tiszta profitot a mosó berendezések terén, létesítsen helyi mosót, mellyel a
  • mezőgazdasági gépek tisztítása is megoldott!
  • Jó minőség, kedvező ár/érték arány
  • Egy folyamatos bevételt termelő befektetés
  • Egyedi igények/személyre szabott szolgáltatások


”Megoldásainkkal elkísérjük útjain”

További részletek: www.a10zrt.hu, www.automosoberendezesek.hu