Agroinform

Névnap:

Nap:

Pontos idő:

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Martonvásári MV355 kukorica vetőmag FAO 390 Magyar nemesítésű rendelhető Kukoricavetőmag. u Kft. től

Martonvásári MV355 kukorica vetőmag FAO 390 Magyar nemesítésű rendelhető Kukoricavetőmag. u Kft. tőlMartonvásári MV355 kukorica vetőmag FAO 390 Magyar nemesítésű rendelhető Kukoricavetőmag. u Kft. tőlMartonvásári MV355 kukorica vetőmag FAO 390 Magyar nemesítésű rendelhető Kukoricavetőmag. u Kft. től

Feladva: 2013-02-08 18:20:08
Frissítve: 2013-02-08 19:48:19

Ár: egyedi,-Ft / zsák / 70e.szem

Feladó adatai:

Név: Hegedűs Zsolt

Telefonszám: +36202270044

Helység: Országos szállítás házhoz 0-24h Kukoricavetőmag.hu

Rendelésfelvétel:
Hegedűs Zsolt
06 20 980 4449
KUKORICAVETŐMAG.HU KFT.
Vetőmag webáruház

www.kukoricavetomag.hu


Mv 355 (FAO 390)
Szemtípus: Lófogú
Hasznosítás: Szemes

TERMŐKÉPESSÉG, SZÁRSZILÁRDSÁG
Nagy termőképességű, kiváló szárazságtűrő, korai érésű szemeskukorica!
A korai tenyészidőcsoport utolsó harmadában érik. Vízleadása a martonvásári kísérletekben 0,6-0,7 %/nap volt az augusztus közepétől szeptember végéig terjedő időszakban.
Betakarításkori szemnedvessége évjárattól függően 14 és 17 % között változik

TERMŐKÉPESSÉG, SZÁRSZILÁRDSÁG
Kiváló, ezért szántóföldön alacsony szemnedvesség-tartalomig lábon szárítható. Hosszú tápanyag beépülés jellemzi, ún. teljes tenyészidejű ( full season), zöldszáron érő hibrid.
A jó termőhelyeket magas terméssel hálálja meg.
Félintenzív és extenzív feltételek mellett is megbízhatóan terem.
Csőtípusára a mélyen ülő, hosszú szemek jellemzőek.
Ajánlott tőszám: 60-75 ezer tő/ha
Kiváló a tőszám kiegyenlítő képessége, kétcsövűségre hajlamos.
Vetésidő reakció: Csírázás- és fiatal növénykori hidegtűrése kiváló, ezért korán, már 8-10 °C-os talajhőmérsékletnél vethető.
Tápanyag reakció: Kiválóan hasznosítja a talaj természetes tápanyagtartalmát, már kis N adagokra is érzékenyen reagál. Hálás nitrogénhasznosító.
Vízhasznosítás: Szárazságtűrése kiváló, jó csapadékellátottság mellett kiemelkedő termést ad.
Termesztési övezet: Az ország egész területe.

Üdvözlöm kedves érdeklődő, Ön nagyon jó helyen jár, ha kedvező áron szeretne hivatalos, fémzárolt kukorica vetőmagot vásárolni!
2005-óta törekszünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb áron tudjunk élen járni a vetőmagok árversenyében. Kezdetben csak a környező gazdákat láttuk el kedvező áron Pioneer kukorica és napraforgó vetőmaggal, a későbbiekben már az egész Magyarország területéről érkeztek vetőmagért. A fajtakínálat módjával bővül, kizárólag a legjobb minőségű ellenőrzött, GMO mentes fajtákkal, a legkedvezőbb árak kíséretében. Fontosnak tartjuk megtartani a régi vevőinket, akik nem "multik", szövetkezetek, óriási területen szolgáltatók, hanem őstermelők, egyéni vállalkozók vagy családi gazdálkodók, fiatal gazdák,vagy éppen földterülettel rendelkező magánszemélyek, akik maguk veszik meg a szükséges vetőmagot. Bátran telefonáljon, forduljon hozzánk fajtakiválasztással információért, szívesen segítünk valamint probléma esetén közvetve tartjuk a kapcsolatot a területileg illetékes agronómusokkal. Az elmúlt évek tapasztalatai és a visszatérő vásárlók (adott területi) közvetlen információi, valamint a várható időjárás alapján, próbálunk korrekt választ adni a sikeres vetés és aratás érdekében! Előre is köszönöm az érdeklődését, bízva a sikeres vásárlásban maradok tisztelettel: Hegedűs Zsolt cégvezetőEgyéb Hibrid vetőmagok rendelése is megoldható! Megnézte már a www.kukoricavetomag.hu és a www.napraforgovetomag.hu webáruházat? Érdeklődjön a 06 20 980 4449 számon, Hegedűs Zsolttól egyéb kedvezményekre is számolhat!

A MAG: Fémzárolt Kukorica vetőmag 70.000 szem/zsák hivatalos gyári kiszerelésben, ami 65-70ezer szemmel vetve kb: 1 hektárra elég. Kizárólag számlával (áfakörösöknek nettósan). Az árak magukban foglalják a gombaölő szeres csávázást és a vetőmag az MgSZH szabványnak megfelelő minőségben van.

Érdeklődjön:
Hegedűs Zsolt 06-20/980-4449

www.KUKORICAVETOMAG.hu
www.NAPRAFORGOVETOMAG.hu

Kapcsolatfelvétel
Az Ön e-mail címe:
Név:
Téma:
Üzenet:
 
 
Betöltés...
Bejelentkezés
Programok