Hatodik alkalommal találkoztak az Agroinform.hu piacvezető mezőgazdasági portál fórumozó gazdálkodói a már hagyományos helyszínen, Bugacpusztán.

undefined

A fórumozók többsége ugyan napi rendszerességgel beszélget egymással a világhálón, azonban a gazdatársak között valójában olykor elég nagy távolságok vannak - gyakran országhatárokon keresztül zajlik a chat. Évente egyszer, a gazdálkodási év kezdetén a való életben is találkoznak a fórumtagok és hajnalig élvezhetik egymás társaságát.

undefinedundefined

Bolyki Bence, az Agroinform.hu portálvezetője idén is köszöntővel nyitotta meg a találkozót, azonban ezúttal jubileumi eseményre is koccintottak a résztvevők: 10 éves lett az Agroinform portál.

A találkozóra - a fórumozó "kemény magon" kívül - idén az új generáció is megérkezett. A fiatalok eddig még nem kapcsolódtak be az interneten zajló napi beszélgetésekbe, de szüleik nyomában egyszer átveszik majd a gazdaságot és remélhetőleg a fórumos beszélgetések fonalát is. Mindenki örömére olyan tagok is eljöttek idén, akik már 2008-óta aktív fórumozók, de mindeddig személyesen nem találkoztak még a többiekkel.

A közös vacsora után - a szokásokhoz híven - elkezdődtek a reggelig tartó szakmai beszélgetések, viták. A gazdák olyan hasznos információkat osztottak meg egymással, mint az inputanyagok árai és hogy melyik nemesítőház vetőmagjai - valamint milyen műtrágyák, növényvédőszerek - aktuálisan mekkora kedvezménnyel kaphatóak.

Az Agroinform.hu fórumozói és a portál szerkesztősége bíznak benne, hogy jövőre mindenki eljön, aki idén hiányzott a találkozóról - és azokat is szívesen látják, akik korábban még sosem csatlakoztak személyesen a csapathoz. Addig is minden régi - és új, mezőgazdaságot kedvelő tagot továbbra is szeretettel vár az aktív Agroinform Fórum.

A legérdekesebb témákat IDE KATTINTVA olvashatja. Szóljon hozzá Ön is!

Találkozzunk legközelebb egy finom kávé mellett az AGROmashExpo-n, az Agroinform standon!