A magyar nők a legszebbek, ez eddig sem volt kérdéses! Ám, hogy egy végtelenül csinos fiatalasszony traktorral induljon nászútra...! Ez még a Tractor People magazin szerkesztőségét is levette a lábáról! nászútra traktorral

A nem mindennapi nászutasok.

Ne szaladjunk ennyire előre, ismerjük meg a sikersztori szereplőit! Szabó Sándor motorosrendőr és gazdálkodó – otthon szőlészettel, gyümölcsössel és méhészettel foglalkozik. 8 éve vásárolt egy Antonio Carraro Tigre 4300 típusú traktort, hogy a gazdaság területeit hatékonyabban tudja megművelni. A kistraktor megkönnyítette a munkát és az évek során majdhogynem "családtaggá", így a gazda életének egyik legnagyobb eseményének is részesévé vált.

traktor

Az ifjú párnak természetesen jár a traktorgyár magazinja, a Tractor People, amelynek legutóbbi számában fotópályázatot hirdetett a szerkesztőség. A felhívásban egyedüli kitételként az szerepelt, hogy olyan saját képet kell beküldeni, amelyen Antonio Carraro traktor szerepel. Ezekre a lenyűgöző fotókra természetesen az olasz gyár sem számított, így nem csoda, hogy fölényes győzelemmel nyert Szabó Sándor és neje.

győztes fotó

Íme a győztes fotó! A harisnyakötő és az olasz kertészeti kistraktor párosa megtette hatását. – fotó: Czinege Tímea / Tractor People

indulás Rómába traktorontraktoros szerelem

Irány Róma... traktoron!

A történetnek még nincs vége, hiszen időközben megszületett a fiatal pár gyermeke Marcell is, aki a szülők reményei szerint folytatja majd a gazdász-hagyományt... és – szerkesztői megjegyzésként fűzzük hozzá, hogy – ilyen szülők után, biztosan nagy meglepetéseket tartogat még az utókor számára.

gyermek

Az ifjú trónörökös!

traktor-love

Szabó Sándor, Mészáros Ildikó – és az Antonio Carraro traktor – fotók: Czinege Tímea