Gázolaj árak 645 Ft Benzin árak 641 Ft EUR 393.55 Ft USD 364.56 Ft CHF 404.37 Ft GBP 460.83 Ft

Fórum

Bevándorlók által okozott károk?

Létrehozta: .Man , 2015-06-25 08:25:11

Kedvencekhez Segítség

797 hozzászólás
Nincs profilkép
#797 D-032a
2017-02-20 13:16:38

Válasz D-032a #796. hozzászólására

Pardon, ezt nem ide akartam, átteszem a dühöngő fórumba. (Egy kicsit ide is jó, de ha törlik, úgy is jó.)
Elnézést!

Nincs profilkép
#796 D-032a
2017-02-20 13:02:42

Az előbbi videót nem pártszimpátia okán tettem ide, hanem, hogy számítsunk-e arra, hogy Nyugat-Európában felfordulhat a világ?
És talán hamarabb, mint gondolnánk?

Nincs profilkép
#795 D-032a
2017-02-20 10:03:04

Válasz csoppika #794. hozzászólására

Azt hinné az ember, hogy ha az alábbi videón a lány helyett, fiú lenne látható , akkor is minden jóérzésű embernek eszébe jutna a megfelelő megoldás.
Figyeld meg, hogy lesz akinek erre is lesz mentsége, és magyarázata

(A videó rossz minőségben kezdődik.)
https://www.youtube.com/watch?v=B7hetN-_n5o

#794 csoppika
2017-02-20 09:18:41

Válasz D-032a #793. hozzászólására
Persze, hogy könnyebb itt hőbörögni...Itt nem lövi le őket senki...
Jópár hónapja megmondta az egyik... Addig semmi gond, míg nem akarják megölni...

Nincs profilkép
#793 D-032a
2017-02-19 23:50:28

Válasz Molnár István_56605 #791. hozzászólására

Elnéző és megértő vagy valakik irányában.
Én is az vagyok, másvalakik irányában.
Nem látom fontosnak, hogy próbáljalak, meggyőzni bármiről is.
Arról sem, hogy magas láz, és nagy fájdalom esetén az orvos csillapítja ezeket, vérnyomást, állapotot stabilizál azután tovább vizsgál, megműt, vagy gyógykezel. (Szerintem amiről beszélünk az nem megfázás kategória.)
Arról sem akarlak meggyőzni,hogy az amit én írtam: "Nem azt látom olyan nagy problémának,..." Az nem ugyanazt jelenti mint a : " nem látod problémának... ", az én mondandómként beállítva, az "azt" kihagyásával.

Ha a háborús menekültek, az európai befogadóállomásokon tanúsított elszántsággal, és harciassággal, a hazájukban fogtak volna fegyvert, akkor talán másként alakulna saját országuk sorsa. Talán úgy alakulna mint, anno Vietnám, vagy a Szovjet-Afgán háború.
De természetesen könnyebb itt, vagy Calais-ben hőbörögni mint a hazáért meghalni.

Nem szaporítom a szót, mivel csak akkor kellene egyetértenünk bármiben is, ha egy oldalon állnánk.

Nincs profilkép
#792 a2457
2017-02-19 19:26:02

Válasz Molnár István_56605 #791. hozzászólására

maradjunk az aknamezőnél.
keresztesháborúban is bevált a következő: majd a jóisten kiválogatja közülük a jókat.

Válasz D-032a #789. hozzászólására
Arra reagálok amit megértettem! (Mert nem minden világos amit mondasz,lehet vastag a fejem hozzá!) - Ha valami negatív számomra azt elakarom hárítani. Hatékonyan ezt úgy tudom megtenni ha megismerem az okot és azt iktatom ki. Nem az okozatot kezdem előbb kezelni mert az okból az újra termelődik. Példa: Ha fáj a fejed lázas vagy,szédülsz... az orvos nem láz és fájdalom csillapítót ad, hanem meg keresi a kiváltó okot és arra ható terápiát alkalmaz, mert a láz és a fáj. egy tünet. A tüneti kez. csak elodázza a bajt,az újra elő fog jönni. Ha téged az otthonodból elüldöznének és egy aluljáróban húznád meg magad és segélyszervezetek etetnének itatnának, hol itt hol ott szállásolnának el, meg oldódna az életed? Nem az volna a végleges és jó meg oldás ha vissza állítanák az eredeti állapotot? - Ha a most útra kelőknek nem vernék szét az otthonát,életfeltételeit a "barátaink" akkor szerinted elindulnának az ismeretlenbe? Kijelenthetjük lazán hogy nem szeretnék idegent látni az utcámban, de hát mi okozztuk hogy ott van! A példánál maradva mondhatnám azt én is hogy vigyék ki az aluljáróból ezt a bűzfészket látni sem akarom,de ha nem ismerem hogy esetleg milyen emberi tragédia van mögötte inkább csendben maradok. Arról nem is beszélve ha én okoztam azt az élethelyzetet. - Most jönnének azok az okosságok hogy: gazdasági menekültek,követelőzőek,terroristák,össze szarják a buszt,letapossák a veteményt stb. Csak röviden mert erről már régebben írtam. Persze,van közöttük és csatlakoznak más térségekből a jobb életre vágyók de ezeket egy ilyen nagyszerű Eu-nak ki kellene tudni szűrni. Követelőzőek, mert nem itt maradni akarnak csak átmenni és nem értik hogy mi folyik itt, mi ez a totoja. Terroristák, nem ők csak közöttük vegyülnek el,amit az óriási pénzekből fenntartott szolgálatoknak kellene kezelni. Nem is folytatom mert így is úgy is biztos migráns simogató vagyok. Pedig nem! Még pár válasz felvetéseidre: - Ahogy írod, nem látod problémának hogy szidják mocskolják őket. Pedig az az, a konfliktusok mindig verbálisan kezdődnek. -Én nem szidtam a honfitársaimat csak a szélsőséges gondolatokat pellengéreztem.
- A biztonságról + annyit - szerencsésebb lett volna biztonságosabbat írni - amennyit pl. egy Török menekülttábor nyújt. - Törvényt sértve jönnek,én is inkább törvényt sértenék mint lelőjenek. - Aki toleránsan áll valamihez az engem nem zavar,sőt nagyon tetszik de itt nem erről van szó! -Üvölteni nem kell,többet ér az átgondolt cselekedet. -Egyet értek, a törvényeket mindenkinek be kell (kellene)tartania és egyformán vonatkozzon mindenkire! -Ha az elmondottakból az jönne le hogy közéjük kellene dobni a gyeplőt és hagyni csináljanak amit akarnak akkor nem én írtam. Én mérlegelve az előny és hátrány arányát, nagyon határozott következetes, de emellett emberséges migráns politikát alkalmaznék. Messze nem tetszik hogy erre és ennyit költ az ország, de mintha már mondtam volna, magunknak (szövetségeseinknek)köszönhetjük!

Nincs profilkép
#789 D-032a
2017-02-18 11:16:07

M. Istvánnak.
Átugorva ide.
Elismerem sántít néhány dolog. Az egeres példával kapcsolatban igazad van. Azzal csak azt akartam mondani, hogy mindegy, hogy mi az oka az egérinváziónak. Te az okoktól függetlenül is, igyekszel az egerektől védeni a kedvenc autódat.
A macska a kiváltó ok, de az egerek rágnak. Attól, hogy a macskát nem tudjuk lecserélni, vagy átnevelni, azért még nem hagyhatjuk az egereket elszaporodni.
A nagyon eltérő mentalitást, szokásokat lehet, hogy nem a nőkhöz való ennyire szélsőséges viszonyulásukkal kellett volna illusztrálnom.
Én lányos apaként, nem szeretnék bevándorlókat az utcámba, a falumba. A városiak lehet, másként látják.

Nem azt látom olyan nagy problémának,hogy néhányan szidják, mocskolják őket, vagy disznóbőrrel akarják elijeszteni őket. Bocs.,de te meg ezeket a honfitársainkat "szidod". Az általad műveletlennek tartott emberekkel szembe helyezkedtél, és csak azért, mert szidják az ismeretlen kultúrát?

Már óvodában, iskolában szívesebben van a gyerek a saját csoportjában, osztályában. Ismeri az óvodás csoporttársait, ismeri a kialakult szokásokat, ezért biztonságban érzi magát.Természetes emberi reakció a saját, ismert csoport, és azok tagjainak előnyben részesítése. Ez nem rasszizmus,ez nem sovinizmus.

"Pontosan azért nem jönnek nagy számban nők az előőrsökkel mert óvják őket és ezért hátra maradnak a biztonságban."
Gondolom te is érzed az ellentmondást. A nőknek van biztonságos hely,de a huszon-harminc éves férfiaknak nincs?

Magyarok is sokan dolgoznak már Európa több országában is. Én még nem hallottam arról, hogy ezeknek az embereknek ne kellene betartani az adott ország törvényeit.
A migránsok törvényt szegve jönnek az országba. Érdekesnek tartom, hogy téged nem ez zavar, hanem néhány honfitárs nem toleráns hozzáállása.
Én azt értem, hogy sokaknak fel sem tűnik, milyen jelentősége van annak , hogy ezek az emberek, már az első lépésükkel nagy ívben lesz'rják Európát. Ha már az első napon az jön le nekik, hogy a befogadók alkalmazkodnak hozzájuk, akkor gondolható mi lesz később. Sokaknak akkor válna világossá. mit is jelent ez, ha próbaként beintenének a rendőrnek, anyáznák és nem működnének együtt a hatóságokkal.
A szerencsétlen, háború elől menekültek, habzó szájjal üvöltenek a rendőrök képébe, vizet, élelmiszert dobálnak. Ez látható, de az nem, hogy Budapestből már mi, és mennyi van az öltönyös, nyakkendős arabok kezében és a zsebükben.
Ha a magyarok is üvöltenek én velük vagyok. Ha félre vagyunk is informálva én akkor is mellettük állok.
Nekünk sem ,de nekik sem lehet semmilyen oka a törvényeket nem betartani.Ez nem rasszizmus.
Egy kis dühödt billentyűzet püfölés igazán elnézhető mindenkinek. (Remélem nem személyeskedő lett.)




#788 Vinkó75
2017-01-28 13:42:48

Némi adalék a kék plakátokra !
"Magyarországon a magyarországiakat nem tudják megfizetni, ezért meghívót küldenek Ukrajnába. A HORIZON2020 munkaerő szervező és foglalkoztatás fejlesztő Nonprofit Kft. Egy miniszteri döntés alapján, a Nemzeti Foglalkoztatási Alaptól (NFA) kapott vissza nem térítendő támogatást, kifejezetten az Ukrán állampolgárok hiányszakmákban történő foglalkoztatására." Ha igaz a célzott városok közül csak Ungvár van megjelölve, hol 8000fő a Magyar lakos. Forrás: Alfahír. Nemzeti kormány beindul !smile whistlingsmile whistling

Nincs profilkép
#787 .Richard.
2017-01-28 13:24:35

Válasz Vinkó75 #786. hozzászólására

Csak annyi problémát csinálnak ezzel maguknak, mintha patkànyokat költöztetnènek a hàzukba. Nehèz lesz az irtàs. Meg patkànyul senki nem tud.smile lolAmùgy is akkora profik,hogy azt az àllatot nem is ismerik.szüksègük van rà.

#786 Vinkó75
2017-01-28 12:59:49

Ez pénzről szól ! Leginkább a Német kapzsi és zsubrák magatartásának köszönhetően. A fejükre nőnek az egykori napszámosok, mai leszármazottai.Mivel a munkának köszönhetően,utolérték vagy a közelében vannak az egykori gazdáik életszínvonalának.Sőt munkaadók lettek. Tehát ők már nem hajolnak le a szemét kupacért,inkább csicskát keresnek arra a munkára mit 10 éve még ők csináltak.A német szóba sem jöhet..akkor keresnek máshol.Hulladék kezelés-nepperkedés-ruházat-építőipar-élelmezés:Török-Bosnyák-kínai kézben van,javarészt.Ugyan ez a helyzet amcsiban is csak ott a Mexikóiak vannak hasonló helyzetben. Egy szociális gondozó vállalkozás már nem vesz fel több ügyfelet. A meglévők "kifutnak"..csúnya így, de ez van. Lehet kivonul a piacról, ez Németországban van, az ismerősnek már jelezték. Mivel ott alkalmazott. A Német nyuggerek válogatnak a migrik közt. Koszt+szállás, pár euró és kiszolgálják őket. Tehát olcsóbb ! Azzal hogy ez miként hat a társadalomra később, már nem érdekli, neki most jó a többit oldja meg az utókor. Tipikus ária hozzá állás,mindent egy lapra.

Nincs profilkép
#785 D-032a
2017-01-28 10:07:44

Válasz Molnár István_56605 #783. hozzászólására

Úgy tudom a hírekben, menekültotthonnak szánt üresen álló épületben volt a tűz. Egy migráns sem sérült meg.
A kifogásolt "történet" fikció, tehát a valóságban nem létező dologról szól. A mondanivalója, pedig az hogy a bevándorlók nagy többsége dolgozni akar-e Európában vagy nem. A mondanivalója akkor is az , ha valahol volt is sajnálható bevándorló áldozat.
Ezt az nem látja aki nem akarja.
Ezt a témát összemosni, egy megtörtént tragédiával, nem etikus dolog. Még akkor sem ,ha valaki kiáll a migránsok munkára való hajlandósága, vagy képzettségükből adódó alkalmassága mellett.

Az illegális szó jelentése : törvénybe ütköző , törvénytelen, tiltott dolog.
A tisztességes szándékkal, rászorulóként érkezők , vajon miért nem állnak sorba a törvényes határátkelőkön?
A törvényeket betartó emberek adójából, nem keveset költenek , az első lépésüktől kezdve törvénysértőkre. Csoda lenne-e ha sokakban ellenszenvet szülne ezt a diszkrimináció.
A határokon kilométeres sorokban álló kamionok között sem harckocsikkal tartják fenn a rendet.
Az Unió polgárainak nem lehet oka, vagy mentsége a hatóságokkal nem együttműködni, főleg nem ellenszegülni.

Nincs profilkép
#784 a2457
2017-01-28 01:32:20

Válasz Molnár István_56605 #783. hozzászólására

milyen érdekes ha valaki a sajátjait mások "fölé" teszi akkor itt egyből akad valaki aki rávilágít hogy ilyen privilégiumok nemigen léteznek, főleg nem származás /származási hely szerint, de ha valaki az usában elmondja hogy az usa a a szabad emberek földje és a bátrak otthona, senkinek nem jut eszébe belegondolni hogy ez az állítás azt is jelenti hogy máshol nem szabadok az emberek, és aki nem ott lakik az nem bátor.

minden nemzetnek megvannak a maga sajátos szokásai és ismérvei, a sztereotípusok pedig nem léteznének igazság nélkül, ugyanúgy ahogy minden mese/leganda hordoz magában igazságot.
nyilván egy németet ha kicikizünk a precizitása végett nem fog felháborodni.
namost ugye van az a kellemetlen helyzet amikor valamiről képtelenség pozitív véleményt és ezzel sztereotípiát mondani, a megoldás nem a struccpolitika miszerint ha nem mondjuk ki nem létezik, hanem az hogy tessenek szépen olyan tuljadonságokat kifejleszteni maguk körében és csoportjukban amiről pozitív sztereotípus születhet.

arról nem mi tehetünk hogy a gypsius minoricus főfaj és a nigra genotípusok olyanok amilyenek.

igazán kirekesztő dolog volna ha nem a kirívó dolgokon alapulnának a sztereotípusok, nemhiszem hogy bármiféle hátrányos vagy előnyös megkülönbözetés segítene a dolgon. maradjunk csak a legrelevánsabb vonásoknál és akkor építő kritika lesz belőle. de ha egyiknél épp pozitív a kirívó eset és arról csinálunk sztereotípust, miközben a másiknál ahol negatív a kirívó eset, és felrugjuk a szabályokat és nem arról csinálunk sztereotípust akkor kirekesztő és másokat előnyösen (ezzel párhuzamosan más nézőpontból hátrányosan) diszkriminálók leszünk ráadásul származás szerint, ami definíció alapján éppen egy kirekesztő rasszistát ír le.

szóval nem az a rasszista aki nyitott szemmel jár.mégha ellentmondásosnak is tűnik.

Válasz Zoli 63 #779. hozzászólására
Ugye ha a busz balesetben elhunyt honfitársainkról így kommentálna valaki,fel volnál háborodva. Olvastam már tőled érdemibb eszme futtatást is,ne add alább!

#782 Zoli 63
2017-01-27 21:55:19

Válasz Bandita29 #781. hozzászólására

Azért módosítottam kissé mindkét helyen, régen mozdonyszőkének hívták, ma már svédek is lettek . :D

#781 Bandita29
2017-01-27 17:15:06

Válasz Zoli 63 #779. hozzászólására

Kiváncsi leszek mikor lesz kimoderálva a II. emelet.smile sweatdrop

Nincs profilkép
#780 .Richard.
2017-01-27 16:21:36

Válasz Zoli 63 #779. hozzászólására

smile lolmeg hát, talàn, a szèn nem tüzàllò!smile lol

#779 Zoli 63
2017-01-27 16:07:43

----- Frankfurtban ma délelőtt leégett egy ötemeletes lakóház.
Egy Közel-Keletről érkezett muzulmán család élt az első szinten, mind meghaltak.
Egy cickány
család élt a másodikon, ők is elpusztultak.
Egy afrikai menekült fekete család a harmadikon, szintén odavesztek.
Egy pakisztáni család a negyedik szinten égett meg.
Egy német házaspár az ötödik szinten lakott, ők megmenekültek.
A muzulmán közösség vizsgálatot követelt, hogy állapítsak meg, miért
csak a fehérek élték túl a katasztrófát?
A ci..ny szervezet is vizsgálatot szorgalmazott a fehérek ellen.
A feketék egyesülete (mert az már van nekik...) szintén kérte a vizsgálatot.
A pakisztáni menekülteket védelmezők is ordítottak nyilvános vizsgálatért.
Végül is megkérdezték a tűzoltófőnököt, mondjon véleményt, hogy lehet,
hogy a fehérek életben maradtak?
Hát kérem, ez úgy történt, hogy azok reggel elmentek dolgozni....

Nincs profilkép
#778 Moderátor
2017-01-17 10:41:35

Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-17 11:08:18

Nincs profilkép
#777 a2457
2017-01-16 23:13:23

jó mondjuk ezt mindenki tudja, ettől trumpli nem lesz okos, viszont legalább kimondja amit mindenki tud és gondol.
mert ugye éppeszű lény nem gondolhatja komolyan hogy volt értelme ennek a lépésnek.

Nincs profilkép
#775 nagypistivagyok2
2017-01-16 19:07:27

Válasz Sanyee #772. hozzászólására

Persze látják azt ,hogy sötét az egész banda,csak az a nem korrekt,hogy ők gyarmatosító országként rendkívül nagy bevételre tettek szert ezeknek a szerencsétlenek országaiból.DE nekünk ehhez mi közünk?

Nincs profilkép
#774 D-032a
2017-01-16 18:12:59

Válasz Ares 826 #773. hozzászólására

Vagy csak előbb értek a játszótérre másoknál!
Hinta-palinta az egész.
Eu-ban vagy Eun kívül , kelet vagy nyugat, jobboldal vagy baloldal. A szálakat mindenütt PénzÚr mozgatja, akárcsak pl. a II. világháborúban amikor a tőke mindkét oldalt finanszírozta.
A bevándorlók kérdése is csak színpadi kellék a nagy "rendezők" kezében.
Őket nem érdekli az európai népek, haza és jövő féltése.

Nincs profilkép
#773 Ares 826
2017-01-16 13:33:45

Válasz Sanyee #772. hozzászólására

Legalább ők gondolkoznak ezért szavaztak a kilépésre is!smile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#771 D-032a
2017-01-16 09:37:28

Válasz Ares 826 #769. hozzászólására

Az akartam volna jelezni, hogy ahogyan az iparban, a tudományban, a technikában , az elektronikában, stb történtek nagy változások valamikor, ugyanúgy talán az emberek gondolkodásmódjában is változhat valami egyszer.

Nincs profilkép
#770 D-032a
2017-01-16 09:24:47

Válasz Ares 826 #769. hozzászólására

Igen a klasszikus ipari forradalom után még volt ún. második , és harmadik.
Ezért írtam úgy : " ipari forradalmak után, 1945-től ...."
Lehet, úgy kellet volna fogalmaznom : ipari forradalmak után következett 1945-től ...

Nincs profilkép
#769 Ares 826
2017-01-16 08:54:51

Válasz Ares 826 #768. hozzászólására

Előtte az Angoloknál 1740-1850 közé teszi az 1856 az maga európára tehető.smile blink

Nincs profilkép
#768 Ares 826
2017-01-16 08:51:50

Válasz D-032a #767. hozzászólására

Az ipari forradalmat azt 1856-ra mondják én így tudom.

Nincs profilkép
#767 D-032a
2017-01-16 08:25:15

Az ipari forradalmak után, 1945-től a hidegháború generálta a tudomány és a technikai fejlődés forradalmát. 1970-es évektől kezdődött az elektronika forradalma.

Valamilyen folyamatok hatására, előbb-utóbb bekövetkezhet az emberi gondolkodás forradalma is, és az emberek nagy többsége immunissá válhat, az iskolai butítás, és a média manipulációjával szemben.

Nincs profilkép
#766 Ares 826
2017-01-16 07:01:24

Válasz Muskátliszájú #764. hozzászólására

Sosincs késő felébredni, végre nálad is megtörtént! Jó reggelt szép napot, ne okozzon lelki problémát ha használod a fejed.smile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbupsmile thumbup

Nincs profilkép
#765 a2457
2017-01-15 23:26:37

Válasz Muskátliszájú #764. hozzászólására

ez mondjuk egy másik problémakör, ugye ez a magold be mond vissza aztán jóvanaz dolog nemigen vezetett sikerre (kompetencia teszt ugye) inkább kéne szorítkozni kevesebb magolásra és több megértésre, meg arra ha nem jut eszedbe hogyan tudod kihugyozni..
adat tárolásra legjobb egy adattároló.
probléma megoldásra meg az ész.

Nincs profilkép
#764 Muskátliszájú
2017-01-15 23:07:37

Válasz a2457 #761. hozzászólására

Egyetértek részben veled,de mit csináljon az emmber ha félti az életét, a szeretteit,a pénzét!?Inkább hallgat jólnevelten,okosan néz,és helyeslően bólogat, csakhogy ne kelljen kimozdulnia a komfortzónájából a változás miatt.A birkaszellem régen is megvolt ma is megvan csak most hatásosabban működik.Hogy ez az egész menekültválság véletlen műve az sokan vakon elhiszik...mert a hírekbe is azt mutatják..mérnöki diplomával én is érzem ,hogy egy halom adat van csak a fejemben egy adott témáról,de ha a gyakorlati életbe kéne átültetni a dolgokat akkor az legtöbbször zátonyra fut..Nembaj érdemes volt húszévig agyat tágítani,legalább megtanultam hogy a világ vezetőinek az a céljuk ,hogy TE Ne GONDOLKODJ..smile hammer

#763 mtz1221
2017-01-15 22:58:16

Válasz Ares 826 #760. hozzászólására
Van egy erről szóló film is.Egész valósnak is ellehetne sajnos képzelni.
FILM

#762 csoppika
2017-01-15 22:19:55

Válasz medikus #758. hozzászólására

Ja...aztán jövő ilyenkor még fizeti...

Nincs profilkép
#761 a2457
2017-01-15 21:07:07

még jó hogy tizen vagy akár huszon évig koptatják a padot aztán életképtelenül kerülnek ki a kaptárból.

tán valamerre arra kén kezdeni a rendrakást.
az a baj hogy olyan ostobák az emberek már hogy nem tiltakoznak a bevándorló ellen sem...

és persze hitelbe verik magukat baromságokra is..vagy már lassan csak arra.

Nincs profilkép
#760 Ares 826
2017-01-15 20:37:34

Válasz D-032a #759. hozzászólására

Pontosan így van mossák az emberek agyát a reklámokon keresztül! A sok barom meg bekapja a horgot!smile tonguepsmile tonguep

Nincs profilkép
#759 D-032a
2017-01-15 20:08:12

Válasz medikus #758. hozzászólására

Mert túl sok AGYMOSODA működik, és már nagyon régóta!

#758 medikus
2017-01-15 18:51:24

Válasz a2457 #756. hozzászólására
Vannak emberek akik nem tanulnak!!!!100 ezer ember,hitelből oldotta meg a karácsonyt!!Csak azért,hogy NAGYOT adhasson!smile nonono

Nincs profilkép
#756 a2457
2017-01-15 18:26:49

közben akinek meg a bank vitte mindenét és uccán van fagyjon halálra.
persze nem vitte volna a bank mindenét, ha az iskolában nem baromságokkal töltenék az időt hanem belevernék az emberek fejébe hogyan működik egy hitel, és akkor nem vett volna fel kockázatos hitelt amibe belerokkanjon.

de aki semmit nem tett le az asztalra viszont idepofátlankodik annak meg adjunk mert nincsen szegénynek.

nem pénzt kell ezeknek adnunk, hanem szépen a svábhoz odamenni hogy figyelj már haver, ezek miattatok vannak itt nálunk. és senkinek sem jó. úgyhogy most mindenkinek aki itt van/volt adtok szépen 500 eurót meg ezt a szemetet szépen hazaviszitek.
neeeem oda ahonnan jött, hanem svábföldre.
aztán majd etetitek meg ruházzátok ahogy akarjátok.

Nincs profilkép
#755 Ares 826
2017-01-15 18:17:32

Válasz Pintér Zoltán #751. hozzászólására

Azt amit kapnak azt te is elfogadnád szerintem és csodálatosan élnél belőle elhiheted nekek!

Nincs profilkép
#754 Moderátor
2017-01-15 17:24:53

Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-15 17:34:20

Nincs profilkép
#753 Richard.
2017-01-15 15:21:08

Válasz Pintér Zoltán #751. hozzászólására

smile lolkevés. Egy èletrevalot adjanak nekik,akkor talán otthon maradnak. A vadállatokat is etetik,mielőtt a vadonba engedik,utánna ösztönzik a vadászatra. Hát, meg is tanulják. Ezek meg ahhozis hülyék.inkább lesz eszük majd repetàzni.

#752 Vinkó75
2017-01-15 15:19:17

Válasz Pintér Zoltán #751. hozzászólására

Csak simán így le lehet fejni az adófizetőket. Mivel ennek ára van. Gyakorlatilag a fogyasztói ágazat most pörög. Ez nálunk a kivezényelt határvédőkön is mérhető.

#751 Pintér Zoltán
2017-01-15 14:57:39

Válasz Ares 826 #743. hozzászólására

Szia,ezek a friccek sem normálisak az biztos, havonta 4-500 eurót adnak nekik hogy legyen miből élni, ha hazamennek akkor fejenként 3000 eurót, 10 évi munkabért. Persze hogy mennek, meg jönnek is.:)

Nincs profilkép
#749 Moderátor
2017-01-15 14:26:13

Moderálási elveink miatt törölve: 2017-01-15 17:34:02

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Májusban lép érvénybe az Új-Zéland és az Európai Unió közötti Szabadkereskedelmi Megállapodás
Lesz elég kávé? Jelentősen szűkül a kínálat.
Lesz elég kávé? Jelentősen szűkül a kínálat.
Kávéválság sújtja a termelő országokat. Mi lesz így a koffeinnel?
Bak holland törpekecske
Bak holland törpekecske

25.000 Ft

4 soros (5 kocsis) sorközművelő
4 soros (5 kocsis) sorközművelő

280.000 Ft

Boros tartályok
Boros tartályok

120.000 Ft

VORAN takarmánykeverő és daráló
VORAN takarmánykeverő és daráló

650.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]