Fórum

Piros rendszámmal vezethető  

Létrehozta: ro-bika, 2008-06-06 08:59:54

Új hozzászólás Frissítés
 • Válasz » #660 szg1 | 2015-10-02 11:19:45

  Vontatásra vonatkozó feltételek
  6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet

  21. § Vontatásra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
  (1) Arra nézve, hogy a jármű vontathat-e és ha igen, hány darab és milyen pótkocsit, a hatósági engedélyben foglaltak az irányadók.

  (2) A pótkocsi (pótkocsik) össztömege nem haladhatja meg a vontatásra használt
  a) személygépkocsi össztömegét,
  b) autóbusz össztömegének a felét,
  c) tehergépkocsi össztömegének az 1,4-szeresét,
  d) vontató, mezőgazdasági vontató és lassú jármű össztömegének a négyszeresét, e bekezdés rendelkezései a félpótkocsira nem vonatkoznak.

  (3) Üzemi fék nélküli könnyű pótkocsi gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel abban az esetben vontatható, ha a pótkocsi össztömege nem haladja meg a vonó jármű 68 kilogrammal növelt saját tömegének a felét.

  (4) Ráfutó fékkel felszerelt pótkocsi abban az esetben vontatható, ha a pótkocsi össztömege nem haladja meg a vonó jármű össztömegének a háromnegyedét.

  (5) Oldalkocsis motorkerékpárral és motoros triciklivel pótkocsi nem vontatható. Oldalkocsi nélküli motorkerékpárral egy - legfeljebb 80 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű - egykerekű pótkocsi, gépkocsival egy pótkocsi, nyerges vontatóval egy félpótkocsi, vontatóval és mezőgazdasági vontatóval legfeljebb két pótkocsi, lassú járművel egy pótkocsi vontatható. Az NKH Közép-magyarországi Regionális Igazgatósága - az ehhez szükséges műszaki és üzemeltetési feltételek meghatározásával - tehergépkocsival második pótkocsi vontatását engedélyezheti.

  (6) Mezőgazdasági vontatóval egy személyszállításra berendezett pótkocsi vontatható. Más járművel ilyen pótkocsi nem vontatható.

  (7) Lassú jármű pótkocsija gépjárművel nem, mezőgazdasági vontatóval pedig csak abban az esetben vontatható, ha megfelel a mezőgazdasági vontató pótkocsijára vonatkozó előírásoknak.

  (8) Vontatott munkagép a vontatási sebességre vonatkozó rendelkezések megtartásával mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel akkor is vontatható, ha

  nem elégíti ki a pótkocsik világító és fényjelző berendezéseire vonatkozó előírásokat, de megfelel a 37. § (6) bekezdésében foglalt feltételeknek, illetőleg
  üzemi fékberendezése nincs, de össztömege nem haladja meg a vonó jármű 68 kilogrammal növelt saját tömegét.
  (9) Ha a pótkocsi - szélességi mérete folytán - a vonó jármű hátsó helyzetjelző lámpáit takarja, az 55. § (2) bekezdésében a pótkocsi hátsó helyzetjelző lámpájának elhelyezésére vonatkozó előírásokat a járműszerelvény szélességét alapulvéve is teljesíteni kell. Ez a rendelkezés a 42. § (3) bekezdésében foglaltak megfelelő alkalmazásával is teljesíthető.

  (10) A gépjármű által vontatható pótkocsi össztömegét - a (2) bekezdésben meghatározott mértéket meg nem haladóan - a 18. § (1) bekezdésben meghatározott - a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömegére vonatkoztatott - motorteljesítmény figyelembevételével kell megállapítani. Az előírt motorteljesítmény hiányában a gépjármű hatósági engedélyébe bejegyzett vontatható pótkocsi össztömegének értékét 2004. december 31. napjával - a járműszerelvényhez előírt motorteljesítmény által meghatározott mértékéig - korlátozni kell.

  22. § A vontatásra vonatkozó további műszaki feltételek
  (1) Az 5-8., 17., 18., 21., 33. és 34. §-okban említett adatok, a gyártó által közölt és a forgalomba helyezés engedélyezése során megállapított adatok, valamint a pótkocsi csatlakozásához szükséges szerelvények meglétének, illetőleg felszerelhetőségének a figyelembevételével kell meghatározni, hogy a jármű vontathat-e pótkocsit, illetőleg hány pótkocsit vontathat és azt a jármű hatósági engedélyében fel kell tüntetni.

  (2) Az európai típusbizonyítvánnyal ellátott M1 kategóriájú jármű esetében a vontatható pótkocsi össztömeget az európai típusjóváhagyás során meghatározott értékkel megegyezően - a 21. § (4) bekezdésében meghatározott feltétel figyelmen kívül hagyásával - kell megállapítani.

  23. § Vonóberendezésre vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
  (1) A pótkocsi vontatására szolgáló szerkezeteknek a használat közben reájuk ható erők (ideértve a dinamikus igénybevételt is) felvételére alkalmasnak kell lenniük, biztosítaniuk kell a járművek biztonságos és könnyű össze-, illetőleg szétkapcsolhatóságát, ki kell zárniuk a vonóberendezés véletlenszerű szétkapcsolódását.

  (2) A pótkocsi vonószerkezete a pótkocsi lekapcsolt helyzetében és menet közben történő szétkapcsolódás esetén sem érhet le a talajra.

  (3) Az egytengelyes, vagy a legfeljebb 1,00 méter tengelytávolságú és nem kormányzott kerekű kéttengelyes pótkocsit olyan másodlagos kapcsolószerkezettel is fel kell szerelni, amely menet közben történő szétkapcsolódás esetén biztosítja, hogy a vonószerkezet ne érjen le a talajra, a szerelvény ne váljon szét, és megállásig lehetővé teszi a pótkocsi irányítását.

  (4) A (3) bekezdésben meghatározott másodlagos kapcsolószerkezettel való felszerelés kötelezettsége nem vonatkozik a félpótkocsira, továbbá a 32. § (5) bekezdésében meghatározott, menet közbeni szétkapcsolódáskor - automatikusan működésbe lépő fékkel felszerelt pótkocsira.

  24. § Vonóberendezésre vonatkozó további műszaki feltételek
  (1) Gépkocsin - a terepjáró, valamint a különleges célú gépkocsit kivéve - horgos rendszerű vonóberendezés nem alkalmazható. E rendelkezést csak az 1991. évi július hó 1. napja után engedélyezett járműtípusokra kell alkalmazni

  (2) A pótkocsi vonószerkezetének olyannak kell lennie, hogy az össze- illetőleg szétkapcsoláshoz szükséges kézi erő a 250 N-t ne haladja meg.

 • Válasz » #659 sc101 | 2013-03-03 13:46:49

  Válasz #658. hozzászólásra

  "Papírok nélküli traktor újra forgalomba helyezése" topicot olvassd!!!

 • Válasz » #658 konyal | 2013-03-03 12:52:55

  sziasztok volna egy kérdésem hogy lehetne lepapirozni egy utánfutott aminek nincs semmi papirjasmile helpsmilie

 • Válasz » #657 rongyember | 2012-04-30 20:51:58

 • Válasz » #656 dárk | 2012-04-27 21:24:06

  Nem tudom segítsetek már.
  Piros zöld fekete sárga vagy milyen,nem tudom eldönteni.
  B mért ilyen bonyolult,mért nem lehet 1 mért kel 8,mért nem lehet 1 el vezetni a helikoptertől kezdve a kis polski ig?
  na akkor milyen? piros,zöld,fekete,sárga,vagy milyen?
  El nem tudom képzelni hogy melyik az amelyik megfelelő lenne ahhoz hogy...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................smile biggrinsmile laughsmile lolsmile lolsmile biggrinsmile laughsmile lolsmile lolsmile biggrinsmile laughsmile lolsmile lolsmile tonguesmile tongue

 • Válasz » #655 Pici | 2012-04-26 13:18:46

  Válasz #654. hozzászólásra

  mért nem vagy hajlandó belátni hogy tévedtél? még mindig nem mutattál olyan törvényt ami tiltja a piros potkocsi huzását B vel!

  meg arra se válaszoltál hogy én B vel miért vezethetek egy piros rendszámos 10 tonnás munkagépet? mikor a B vel csak 3500 össztömegig lenne lehetséges !!!! na?????

 • Válasz » #654 Lacc32 | 2012-04-26 10:17:15

  Ritka érdekes járnak ide. ..... mezőgazdaság..... egyet fujnak.....úgye .... remélem senkit nem fognak majd megbüntetni..... csak hála istennek én nem ezt látom az utakon..... itt egy zsaru ott egy zsaru és jé előtte, utánna egy mezőgazdasági gép..... ja és a sárgacsekk:PPPP na hála istennek:P

 • Válasz » #653 dárk | 2012-04-25 22:16:26

  Ja ez is 4 es mentes

 • Válasz » #652 dárk | 2012-04-25 22:15:58

  Én az enyémet 300 ért vettem 4 éves nyomott nekem egy bika borjút amit választósan eladtam 160 ért,de 300 alatt nem szeretném eladni.

 • Válasz » #651 dárk | 2012-04-25 22:13:24

  Válasz #650. hozzászólásra

  Én is néztem az már szerintem nem is tejet ad hanem lehet hogy pálinka jön belőle.smile lolVannak azért nevetséges árak.

 • Válasz » #650 rongyember | 2012-04-25 22:10:38

  Válasz #648. hozzászólásra

  az jó ha csere van így legalább tudod mit kapsz érte,van itt a hirdetésekben egy MT tehén...10 éves 500.000smile blink

 • Válasz » #649 dárk | 2012-04-25 22:09:55

  Válasz #647. hozzászólásra

  Nálunk sincs,töltögetjük üvegbe és visszük a megbeszélt helyekre,és hó végén fizetik a sarukat,azért szoktak hébe hóba jönni a falusiak is tejért vagy sajtér vagy túróért ha van.

 • Válasz » #648 dárk | 2012-04-25 22:07:31

  Aztán a legszebb mt t eladom mert nekm nem az kell hogy szép legyen hanem hogy tej legyen bőven,most úgy néz ki hogy lehet hogy elbírom cserélni,van egy fric tehén az üsző borjával,nekik nem a tej miatt kell hanem csak azért mert valami parkjuk van amibe őshonos állatokat mutogatnak.

 • Válasz » #647 rongyember | 2012-04-25 22:06:50

  Válasz #646. hozzászólásra

  piros rendszámmal is vezethető a tehénsmile lol
  nálunk nincs egy darab tejcsarnok sem,itt van olyan aki napi 4 litert viszsmile thumbup

 • Válasz » #646 dárk | 2012-04-25 22:03:58

  Válasz #645. hozzászólásra

  Nekünk napi 30 35 liter szokott lenni.Itt is jár egy tejes kocsi mikor indultak akkor mi 140 ért adtuk ők meg 130 ért jól rászedték az embereket,most meg 180 náluk a tej,mi a legtöbbet behordjuk Harkányba,nincs messze 6km.
  Ja b kat fekete rendszám még mielőtt valaki megszólná.

 • Válasz » #645 rongyember | 2012-04-25 21:59:17

  Válasz #644. hozzászólásra

  150/liter,most a két fejős ad napi 40 litert(az egyik most ellett először)elviszik mindet,hordják itt hűtőkocsival az utcákba...mostanában olyan is van aki eddig onnan vette de most már tőlünk veszi

 • Válasz » #644 dárk | 2012-04-25 21:46:32

  Válasz #643. hozzászólásra

  Elviszik a tejet?
  Menyiért adod a tejt?
  Mi 150/L
  Most megint nagyon elkezdték hordani hál isten,nekünk meg majdnem hogy a boltba kell megvennünk.
  Én egyre jobban észreveszem hogy rákapnak az emberek a házi dolgokra,tojás,tej sajt hús,füstölt dolgok,ezek egyre jobban mennek.

 • Válasz » #643 rongyember | 2012-04-25 21:40:45

  Válasz #642. hozzászólásra

  mert azon kívül van még 3 amiből kettő most ellett és elég lesz majd a hármat fejni,főleg nyáron amikor van egy csomó meló is

 • Válasz » #642 dárk | 2012-04-25 21:35:59

  Válasz #641. hozzászólásra

  Szép kerek a tehén,mért adod el?
  Nekem is van egy amit el akarok adni mert szép borja volt meg elfogadja a másik borjút is szelíd is mt most kb 4l tejet ad reggel este és ezért kell mennie.

 • Válasz » #641 rongyember | 2012-04-25 21:32:01

  Válasz #637. hozzászólásra

  fácánokat kaptam el 90-el...volt ám tollfelhő...egyet néztem meg az olyan volt mint valami gumicsirke,inkább hagytam a francbasmile lolsmile lolsmile lol

 • Válasz » #640 Pici | 2012-04-25 21:24:40

  na ez a topic minden honapban egyszer fellendül és mindig van egy ilyen ember aki nem érti meg de most már nem fogok szolni semmit csak leirom egy hozzászolásba mert ez már poén kategoria smile lolsmile lol

 • Válasz » #639 dárk | 2012-04-25 21:14:54

  Válasz #637. hozzászólásra

  Ja elfelejtettem B s jogsival fekete rendszámmal.
  Csak hogy témánál maradjunk.smile lol

 • Válasz » #638 efge | 2012-04-25 21:12:06

  Válasz #628. hozzászólásra

  "lassú járművel egy pótkocsi vontatható" ezt onnan idézem. Vannak bajok az olvasással?

 • Válasz » #637 dárk | 2012-04-25 21:11:59

  Válasz #634. hozzászólásra

  Biztos keresett az valamit azért világított a szeme.
  Én is elütöttem egyet,annak is világított a szeme,mikor megláttam satufék a 4ből az utolsót a kocsi bal elejével leterítettem úgy hogy a feje az ajtónál volt a kocsinak semmi baja se lett az őzikéből meg pöri lett.

 • Válasz » #636 Lala5995 | 2012-04-25 21:09:35

  Válasz #628. hozzászólásra

  Érdekes, én nem azt olvasom!
  (5)77 Oldalkocsis motorkerékpárral és motoros triciklivel pótkocsi nem vontatható. Oldalkocsi nélküli motorkerékpárral egy - legfeljebb 80 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű - egykerekű pótkocsi, gépkocsival egy pótkocsi, nyerges vontatóval egy félpótkocsi, vontatóval és mezőgazdasági vontatóval legfeljebb két pótkocsi, lassú járművel egy pótkocsi vontatható. A közlekedési hatóság - az ehhez szükséges műszaki és üzemeltetési feltételek meghatározásával - tehergépkocsival második pótkocsi vontatását engedélyezheti.

 • Válasz » #635 Bendáv | 2012-04-25 21:05:30

  Válasz #628. hozzászólásra
  Elnézést rosszul értelmeztem.
  Piros rendszámos pótot 1-et húzhat a lassú jármű, SŐT a
  Mg. vontató IS....
  Viszont ha a Mg. vontató első kocsija fekete, akkor hátul
  húzhat pirosat 25 km/órával...

 • Válasz » #634 rongyember | 2012-04-25 21:03:47

  Válasz #631. hozzászólásra
  nem mentem gyorsan már messziről világított a szeme a sötétben...azt hittem elmegyek mellett vagy 40-el mert nem akart mozdulni az út közepétőlsmile hammer

 • Válasz » #633 dárk | 2012-04-25 21:01:09

  A sok hülyeségtől elkezdett fagyni a fórum.

 • Válasz » #632 Bendáv | 2012-04-25 20:58:56

  Válasz #628. hozzászólásra

  Akkor valamit rosszul értelmeztél, de nincs energiám rákeresni a törvényre....
  Ja, és korábban írtad, hogy az utakat össztömegre tervezik. Pár éves, KPM-nél eltöltött vezetői múlttal
  megsúgom, Magyarországon az utakat TENGELYTERHELÉSRE
  méretezik. Pont.smile rolleyes

 • Válasz » #631 dárk | 2012-04-25 20:55:55

  Válasz #630. hozzászólásra

  Na ez a legrosszabb,összetöri a gépet és még csak vacsorára se megy el.smile lol

 • Válasz » #630 rongyember | 2012-04-25 20:53:54

  Válasz #624. hozzászólásra

  nem,csak átsegítettem az úton,amikor sikerült megállni lecsúszott a motorháztetőről rúgott vagy kettőt majd elszaladt...ennek se volt gyerekszobája,még csak meg se köszöntesmile lolsmile lolsmile lol

 • Válasz » #629 dárk | 2012-04-25 20:53:33

  Válasz #628. hozzászólásra

  Persze hogy le van,még az is hogy hányadik sebességfokozatba kell elindulni,meg hogy milyen cipőt kell húzni hozzá,minden oda van írva.smile lolsmile lolsmile lol

 • Válasz » #628 Lacc32 | 2012-04-25 20:50:27

  a 21 § ba akkor az is le van irva, hogy piros géppel is lehet akár 2 piros pótot is huzni....

 • Válasz » #627 Lala5995 | 2012-04-25 20:50:26

 • Válasz » #626 dárk | 2012-04-25 20:47:21

  Jó lenne egy pótkocsi forgalmi!

 • Válasz » #625 Bendáv | 2012-04-25 20:45:27

  Válasz #617. hozzászólásra

  Ne bonyolítsd...,a piros rendszámnál nincs könnyű és
  nehéz pótkocsi. Mivel ez nem is pótkocsi, HANEM
  LASSÚJÁRMŰ, így is szerepel a forgalmiban.

 • Válasz » #624 dárk | 2012-04-25 20:45:06

  Válasz #607. hozzászólásra

  Pörit csináltál belőle?smile drool

 • Válasz » #623 rongyember | 2012-04-25 20:43:15

  Válasz #620. hozzászólásra

  ha már "Sanyi bácsi" így kínálgatja...egye fenesmile lol

 • Válasz » #622 efge | 2012-04-25 20:43:01

  Válasz #617. hozzászólásra

  Nem értem. Az értetlenkedésre fordított idő helyett használd a google-t. Vannak dolgok amit nem kell külön rendelettel magyarázni. A lassú jármű pótkocsija piros rendszámmal, na az a lassú jármű pótkocsi.

 • Válasz » #621 Claastra | 2012-04-25 20:41:27

  Válasz #617. hozzászólásra

  qurva egyszerű ,értsd már meg amin pirosak a betűk számok a rendszámon az lassújármű pót,nem is forgalmija,hanem igazolólapja van,és azt húzhatod BBBBBBBBBBBBBBB-vel

 • Válasz » #620 Czanik Sanyi | 2012-04-25 20:40:47

  Közben koccintsatok is egyet , mert kiszárad az ujjatok.smile biggrinsmile lol

 • Válasz » #619 rongyember | 2012-04-25 20:40:27

  egyszer valaki belinkelt(?)egy oldalt ahol ehhez hasonló kérdésekben foglalnak állást ami kötelező érvényű mind a két oldalnak...sofőrnek és rendőrnek is

 • Válasz » #618 jamo | 2012-04-25 20:38:33

  Válasz #617. hozzászólásra

  Vaze! Akkor mutass te egy jogszabályt ami tiltja hogy Bvel 40t vigyünk piros rendszámmal.

 • Válasz » #617 Lacc32 | 2012-04-25 20:36:21

  eddig egy ember rakott le valamit az asztalra ... egy 6/1990-es köhémet... de abba ez a 4X vontatás van benne ezt irja csak ezenkívul nem irja le semmi mi az a lassu jármű pótkocsija erre fogalom mint olyan nics csak olyan van hogy könnyű és nehéz pótkocsi... szerintem... bár jogszabály tényleg emliti a lassú jármű pótkocsiját... de sehol nem magyarázza mi az..... értitek már az én kifogásaim?

 • Válasz » #616 Bendáv | 2012-04-25 20:35:30

  Válasz #613. hozzászólásra

  "Olvass vissza" ,akkor lesz csak zűrzavar az agyban....smile lolsmile lolsmile lol

 • Válasz » #615 Bendáv | 2012-04-25 20:32:30

  Válasz #612. hozzászólásra

  6/1990-es KÖHÉM rendelet 21. paragrafus d, pontja
  foglalkozik a kérdéssel KERESS RÁ, a gugli a barátod..
  Részemről ennyit tudok segíteni, győzködni senkit sem
  fogok, sőt az igazamat sem erőltetni.

 • Válasz » #614 Lacc32 | 2012-04-25 20:32:21

  Válasz #610. hozzászólásra

  és hol van erre a jogszabály? hogy te B kategóriával 40.000 kg ig vezethetsz.....mutassa meg már valaki, bezsél itt mindenki de még alá nem támasztotta jogszabállyal senki

 • Válasz » #613 efge | 2012-04-25 20:30:24

  Válasz #608. hozzászólásra

  Ne már! Hány alkalom kell, hogy végre mindenki értse. Olvass vissza milliószor le van írva. A tényeket olvasd. Ami úgy kezdődik, hogy a szomszéd, meg a rendőr, meg az oktató azt mondta, na azokat ne olvasd el. Az a HÜLYESÉG.

 • Válasz » #612 Lacc32 | 2012-04-25 20:26:56

  mert még senki nem győzött meg arról hogy hogyan lesz itt piros 8t-gép és piros 32t pótkocsi B kategóriával vezethető.....jogszabályokkal kérem alátámasztani..... kell nekem egy NKH-st felcsörgizzek:PPPP

 • Válasz » #611 Claastra | 2012-04-25 20:26:40

  Válasz #608. hozzászólásra

  nics korlát csak nállad,bével akkorát amekkora a forgalmiba van írva smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

Gép- és alkatrész kereskedők, gépgyártók

Lista megtekintése
AB REX Kft.
Agrárkert Centrum Kft.
Agriline Kft.
Agro-Békés Kft.
Agro-Contakt 2000 Kft.
Agro-Life Gépker Kft.
Agro-Tipp Kft.
Agroázis Kft.
Agrobörze
Agrogama Kft
Agrogép 2004 Kft.
AgroHof
Agroker Holding Zrt.
Agrolánc Kft.
Agromehanika Kft.
Agroshop
Agrosprinter
Agrotec Magyarország Kft.
Alfa-Gép Kft.
Atra Kecskemét Kft.
Austro Diesel
Bács-Agrogép Kft.
Baumachinen Kft.
Bedenek és Társa Bt.
Bihar-Express Kft.
Busa Bt.
Cívis Mezőgép Kft
Contstar Kft.
Csiszár Csapodi Kft.
D+V 1999 Kft.
Doroti Pack Kft.
Egyedi GépKer Kft.
Erőgép-Szervíz Kft.
Farmgép Kft.
Fliegl Abda Kft.
Földvársarok Kft.
General-Agri Hungary Kft.
GÉPKÖZVETÍTŐ
GI-GA Farm Kft.
Gumiflex Kft.
Hanki-ker
Hírös Mobile
Horizont Trade Kft.
Idea Traktor Kft.
IG+JM Kft
Inter Plant Kft.
Interoffice Trade Service Srl Magyarországi Fióktelepe
K&B Gépudvar Kft.
KC-Békés Kft.
Készenlét Zrt.
Kistata Agro Kft
Konzum Trade Kft.
Kőrös-Welt Kft
Lajtamag Kft.
Leták Mezőgazdasági Gépgyár Kft.
M.C.I. Kft.
Magtár Kft.
Malupe-Agro Kft.
Mega-LKW kft.
Mező-Gép Agro Kft.
Mimiko Kft.
Nowton Bt.
Nyír Zetor Kft.
Nyírker Kft.
Omega Gépker Kft.
Oraker Kft.
Pap-Agro Kft.
Permetezés.hu Kft.
PROFILAXIS Kft.
Quivogne CEE GmbH
Rexxon-Trade Kft.
Romeplow Hungary Bt
S.C. Lorger S.R.L.
Sato-Gép Kft.
Sheraton 2000 Kft.
Sokoró Kft.
Stand-Agro Kft
Start Agro Kft.
Szakadáth-Gépker Kft.
Szegána Kft.
Szentmihályi Gép Kft.
Té-Géta-68 Kft.
Terra Hungária Építőgép Kft.
Tisza Consult Bt.
TRAKMAX Gépcentrum
Újhelyi Kft.
Väderstad Kft.
Valbert Bt.
Vektor-Holding Kft.
Wild Control Kft.
Zootechnika Gépgyártó Kft.
Agráció Kft.
Agratech Gépker Kft.
Agro-Alfa Kft
Agro-Boma Mezőgép Kft.
Agro-H.M.G Kft.
Agro-man
Agro-Viko Kft.
Agrobazár, Benjamín Popély
Agrofém71 Kft.
Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
Agrogyanta Kft
Agroker Eger
Agroko95 Kft.
Agromaster Kft.
AGROPARK
Agrospic Kft.
Agrotec Magyarország Kft
Agrowolf Kft.
Andest 2005 Bt.
Auditker Kft.
Axiál
Balla Imre
Bearing Kft.
Bezerédi Agro Kft.
Bohr
CHH Műszaki Kft.
Clear-Globe Kft
Crystal- Mezőtúr Kft
Csóti Gábor E.V.
Dorker Kft.
EAgro Kft.
Erdőgépker Kft.
Eu-GépKer Kft.
Fejes Art Steel Kft.
Forestdepo Kft.
Gál Mobil Kft
Gépker Kft.
GG 55 Kft.
Gravetti Kft.
Győri Agroker Zrt.
Hergon Plus Kft
Homokháti Agrogép
HSC Motor Kft.
Idea-Agro Kft.
IKR Gépkereskedelmi Kft.
Interat Zrt.
Invest Gépkereskedelmi Kft
KaposFlex Gumikereskedelmi Kft.
Kelet Agro Kft.
Két Kata Kft.
Kite Zrt.
Kovács-ker
Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt.
Lakkos Kft.
LGW Traktorcenter
Madarász Kft.
Majorgép szerviz
Mark-Opall Kft.
Metalwolf Kft.
Milsteman Kft.
Multiva Magyarország Kft
Nyári Joker Kft.
Nyírhidraulik Kft.
Odisys Bt.
Omikron Kereskedelmi Gyártó, Javító és Forgalmazó Kft.
Pal-Tis Kft.
Parts-Info Kft
Pintér László e.v.
PROFIRENT Gépkölcsönző Kft.
Realagro Kft.
Ród-Karton Kft.
Rotáció Kft.
Sasform Agrotechnika Kft
Selector Export-Import Kft
Sióagrár Kft
Speed-ex Kft.
Starex Pro Kft.
Stefán-Camion Ker. 2006 Kft.
SZAL-AGRO Kft.
Szemi-Agro Kft.
Takács Lajos
Telkes Gép Kft.
Tihanyi TB Kft.
Trade Impact Kft
Turquagro Kft.
Uni Mobil Tyre Kft.
VAgro Mezőgazdasági Gépgyár
Valkon Kft.
Velox-Ker Kft.
Wirax-Hungária Kft.