A változékony időjárás minden gazdálkodót az aktuális munkák legrövidebb idő alatti elvégzésére készteti, ezért újíttassa fel Ön is most erőgépe függesztőkarjait – így biztosan nem éri felkészületlenül a szezon!

Szerezze be innen MTZ-je motoralkatrészeit, lefúvó- és fékszelepét, generátorát, önindítóját (hajtóműves) vagy épp visszapillantó tükrét.

Kimozdulnia sem kell, mert a Deutz mezőgazdasági gépek alkatrészeinek teljes palettája rövid szállítási határidővel, a legjobb áron otthonról is megrendelhető.

Motorolajakért, áramfejlesztőkért sem kell a szomszédba menni, digitális számlálóval ellátott kiadagolókat (folyadék, gázolaj), kerékcsapágyakat, szemescsavarokat, zárókengyeleket és csuklócsapokat, Rédler láncokat, ekevasakat és kopóorrokat, aláfekvő ágyakat és csőfogókat is talál a kiadvány lapjain.

Motoros kaszák, fűnyíró traktorok, fűnyírók (benzinmotoros, önjáró benzinmotoros, elektromos) széles választéka várja, a Fimi kompresszorhoz most ajándék sarokcsiszoló jár. A Kränzle hideg vizes mosóberendezés új modellként vehető meg, de az Axiál munkatársai a megvásárolható termékek mellett vállalják hidraulikus munkahengerek, hidromotorok, szivattyúk rövid határidős felújítását, javítását is.

Győződjön meg erről saját szemével is! Lapozzon bele a katalógusba az alábbi képre kattintva!