A kertészetek tápanyag-utánpótlását felölelő előadássorozat után az ország legnagyobb mozgó kertészeti gépbemutatóját nézhették meg a résztvevők. Fotós összeállítással mutatjuk be a társaság gépkereskedelmi ágazatának ízelítőjét.
A technológiai sort a Cosmo PL 500 műtrágyaszóró és az MTZ Belarus gépkapcsolat kezdte.Egy Massey Ferguson 3650-es következett, amely 94 lóerős, 3 hengeres SISU motorral dolgozik. undefinedAz erőgép Stoll homlokrakodóval lett felszerelve,  - a traktor mögött Dragone AB mulcser dolgozott ággyűjtővel kiegészítve.

A harmadik gépkapcsolat egy Belarus 892.2 turbós traktor, nagyobb teljesítményű Dragone mulcserrel.undefined

Gondolni Star 70-es, 65 lőerős traktor - Agrofer talajmaróval.

A Massey Ferguson 5600-as széria - Fliegl tartálykocsival vonult fel. A tartálykocsi mindkét oldalról tud szívni, mérete pedig a legkülönbözőbb igényeknek is megfelelve, 3000-től 30000 literig elérhető.undefinedAz Agrinova olasz márka ettől az évtől újdonság az Agroker Holding Zrt. kínálatában.Damilos fűkasza bemutatása:undefinedNagy probléma az ágak kezelése a gyümölcsösökben, hiszen már nem lehet ezeket elégetni - ezért hozta a Zakandra névre keresztelt ágaprító családot Magyarországra az Agroker, így hasznos alternatívát teremtve a metszésből hátramaradt ágak hasznosítására.undefined

A Zakandra gépcsalád két képviselőjét láthatták a gazdák a bemutatón: egy nagyobb és egy kisebb, családi használatra szánt modell formájában.

Agrinova lombszívó munkája:

Massey Ferguson traktor biztosította a lóerőt a Dragone kasza számára, amelyet meredek árokpartok karbantartására terveztek.undefinedA Falconero árokásó látványos bemutatója:Fliegl tartálykocsi újra dolgozott, most a hígtrágya terítést demonstrálta. A gép 10 méter szélesen is képes hígtrágyát teríteni, vagy akár talajbaktériumot kijuttatni.undefinedAz almás után a meggyesben folytatódott a bemutató.undefined

Először a Falconero talajmaró munkáját tekinthették meg a résztvevők.undefinedA Falconero Condor gödörfúró gépe köves talajra lett kifejlesztve - akár 1 m átmérőjű fúrófejekkel is rendelhető - jobbra és balra történő oldalfúrásra is alkalmas. A bemutatón kötött, köves talajon próbálták ki. Kitéríthető mozgathatóságának köszönhetően a sorban, utólagos pótlásra is kitűnő.
traktor

Falconero konténer emelővilla és az Agrofer konténerszállító kocsi munkája zárta a sort.