Legyen szó betakarításról, kerti munkáról vagy épp ház körüli javítanivalókról, az AXIÁL mindenre kínál egy-egy praktikus eszközt, mi több, egész késztetet is! Érdemes tehát végigböngészni a katalógust, hiszen akár egy egész műhelyet is be lehet rendezni a kedvező ajánlatokból!

A letölthető akciós katalógusban minden megtalálható, ami a hegesztéshez szükséges: hegesztő inverter, fejpajzsok több típusban, visszaégésgátlók, nyomáscsökkentő, sőt még munkavédelmi szandál és tűzoltó készülék is van a raktáron kedvező áron - készlet erejéig!

A Bosch fúró- csavarozó kofferrel, sarokcsiszolóval és lézeres távolságmérővel képviseli magát a katalógus ajánlatai közt, az ISTER pedig feszítőhüvelyeket, csavaranya, zsírzógomb és sasszeg szetteket kínál a katalógusban. Nyári, szezonális termékek közül érdemes lehet beruházni nyári rovaroldós szélvédőmosóra, vagy épp egy nagynyomású, tömlődobbal mosóberendezésre.

Nem lenne AXIÁL az AXIÁL, ha nem lenne több oldalnyi mezőgazdasági alkatrész és eszköz a katalógusban: csipkés és sima tárcsalapok kis munkaszélességű szőlészeti gépekre és kis területen gazdálkodóknak, ISTER tárcsacsapágyak kedvező, szezon előtti árakon, New Holland kalászemelő, kaszaujj, John Deere fülkeszűrő, MTZ kormányszivattyú, feszítő lakat, királytengely és kuplungtárcsa, Grammer mechanikus vezetőülés, valamint Michelin csúcskategóriájú kombájnabroncs verhetetlen áron, seprőgép 3 ponthoz – csak néhány a kihagyhatatlan ajánlatok közül.

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!