KUBOTA B3150CAB traktor

A japán Kubota traktorok között újdonság volt B3150CAB kompakt traktor, mely új japán 4 oszlopos, túlnyomásos vezetőfülkével, négyhengeres, 31 lóerős Kubota diesel erőforrással van szerelve. A kis kompakt erőgépben a nyomatékátvitelről egy fokozatmentes három sebességtartományt és 25 km/h végsebességet biztosító váltómű gondoskodik. A traktor hajtott hátsó hídját differenciálzárral szerelték. A KAT I.-es hátsó hidraulikus függesztőszerkezet emelőképessége 970 kg, a hidraulikaszivattyú teljesítménye pedig 33 liter percenként. A traktor kívánságra mellső függesztő szerkezettel és front TLT kihajtással, illetve homlokrakodóval is felszerelik.

SAME VIRTUS 100 traktor

A SAME újdonsága a VIRTUS traktorsorozat, melyekbe a TIER4i emissziós előírásokat teljesítő, 3,62 literes DEUTZ TCD motorok szolgáltatják a nyomatékot. Az erőátvitelről 10/10-20/20-30/30-60/60 sebességváltozatban H-L/PowerShift váltók gondoskodnak megrendeléstől függően. A traktor jó manőverezhetőségéről az 55 fokos bekormányzási szög gondoskodik. Mind a mellső, mind pedig a hátsó hajtott hidak elektrohidraulikusan kapcsolható differenciálzárral vannak szerelve. A hidraulikus rendszer szivattyújának teljesítménye megrendeléstől függően 60, illetve 90 liter percenként, a hátsó függesztő szerkezet emelőképessége pedig 6600 kg.

BELARUS 622 traktor

A fehérorosz traktorgyár 46 LE teljesítményű kistraktorát egy LOMBARDINI márkájú négy hengeres, 2068 cm3-es, LDW 2204T típusú, közvetlen befecskendezésű turbódiesel motor hajtja meg. Az erőátvitelről tisztán mechanikus működésű szerkezetek, egytárcsás száraz tengelykapcsoló, illetve 16/8 fokozatot biztosító mechanikus váltómű gondoskodik. Kormányzása teljesen hidrosztatikus Danfoss működési elvű kormányrendszer, a kormánytrapézba épített munkahengerrel és szervószivattyúval. Vezetőfülkéje jó kilátást biztosító, fülkeszűrővel ellátott, komfortos kivitelű, mely az OECD előírásokat teljes mértékben kielégíti.

Hürlimann XB 105 MD traktor

Hosszú szünet után újraindult a Hürlimann traktorok forgalmazása hazánkban és egyelőre két cég kínálatában érhetők el a svájci traktorok. A debütálás az Agrárgépshow kiállításon volt, ahol nagy feltűnést keltett a "G" és "A" csarnokok közötti közlekedő folyosón az új traktor. Egyelőre a kínálatban a 90, illetve a kiállított 105 lóerős modell érhető el igazán kedvező áron. A Tier4i emissziós besorolású 3,85 literes, 4 hengeres FARMotion diesel motorokkal szerelt erőgépek rendelhetők mechanikus működésű 8/8 fokozatot biztosító sebességváltóval vagy terhelés alatt kapcsolható Hi-Lo váltóval, mely 16/16 fokozatot nyújt. A maximumsebesség mindkét váltónál 40 km/h.

SOLIS-90 traktor

Az indiai gyártású könnyű univerzális traktor a "B" csarnokban mutatkozott be. A 4085 cm3-es 4 hengeres turbófeltöltéses, levegő visszahűtéses, 90 LE teljesítményű erőgép motorjától a nyomaték egy dupla tárcsás tengelykapcsolón keresztül, 12/12 fokozatot biztosító Carraro gyártmányú sebességváltón jut el a mellső és hátsó hajtott kerekekig, melyek közül a mellső híd ugyancsak a Carraro-tól származik. Második kategóriás hátsó függesztő szerkezete 2500 kg tömeg emelésére képes, 540 f/min fordulatszámú teljesítményleadó tengelyének kapcsolása pedig mechanikusan történik. A traktor HVAC vezetőfülkéjét a kényelemmel ötvözött egyszerű kezelhetőség és a letisztult megoldások jellemzik.

CHERY RK504 traktor

A kínai Chery traktorcsalád 2015-ös új modellje az RK504 traktor, amelyben egy négy hengeres 50 LE teljesítményű diesel motor szolgál erőforrásul, az erőátvitelről pedig egy 12/12 fokozatot biztosító mechanikus működésű sebességváltó gondoskodik. A TLT tengelyén 32,2 kW teljesítmény továbbítására képes a hajtott munkagép felé 540/1000 percenkénti fordulatszámon. Hátsó hidraulikus függesztő berendezése szabványos II. kategóriás, továbbá hátul kettő pár kihelyezett  hidraulikus csatlakozást is biztosít. A hagyományos mezőgazdasági abroncsok mellett külön rendelésre "gyepkerék" garnitúrával (felni+abroncs) is szállítják az erőgépet, továbbá kérésre mellső függesztő szerkezettel is felszerelik, melyet a fentebb említett hátsó kihelyezett hidraulikus csatlakozópárról lehet üzemeltetni.

HOLDER M 480 traktor

Az M 480 egy speciális kommunális eszközhordozó, mely a ma kereskedelemben kapható szabványos szőlészeti, illetve kommunális adapter üzemeltetésére alkalmas. A 77 LE maximális teljesítményű motorral szerelt speciális eszköz állandó hidrosztatikus összkerékhajtással rendelkezik. Kerékterhelés kiegyenlítéssel szerelt, rugózott tengelyeit elől, illetve hátul egyaránt differenciálzárral látták el, a gép kormányzása pedig törzscsuklós hidraulikus rendszerű. Mellső és hátsó függesztő szerkezete KAT I. és II. csatlakoztatásra is alkalmas, illetve elöl, hátul egyaránt motortól érkező közvetlen teljesítményleadó tengely csatlakozás is biztosított. Tágas, körbeüvegezett panorámafülkéből multifunkciós joystickkal gombnyomásra irányíthatjuk az összes hidraulikus funkciót.

AEBI TT280 traktor

Az AEBI TT280 speciális kéttengelyes rézsűkaszáló gép a jól bevált TT270 továbbfejlesztett változata számos ergonómiai, kezelési és műszaki újdonsággal. Erőforrása egy 109 LE-s VM turbódízel common rail motor, 420 Nm-es nyomatékkal. Az erősebb motor, az új menetvezérlés (4 menetvezérlés program), a beállítható motorterhelés és motorfordulatszám szabályozás, a Tip Tronic mind-mind az elmúlt időszak fejlesztéseinek eredménye. Hidrosztatikus összkerékhajtás, illetve összkerékkormányzás négyféle kormányzási móddal, a hajtott tengelyeken 100%-ban zárható differenciálzár, illetve hosszdifferenciálzár is rendelkezésre áll. Az eszközhordozóhoz vízszintes tengelyű kalapácsos rendszerű szárzúzók, tárcsás kaszák, dobos kaszák, hótolólap, seprőhenger, hómaró és még számtalan más adapter csatlakoztatható.