A kihívásokkal teli kiválasztási folyamatot követően, amelynek döntőjében hét versenytárssal kellett megküzdenie, a Case IH Magnum 380 CVX kapta az „Év Traktora 2015” elnevezésű elismerést a Bolognában megrendezett EIMA International kiállításon (Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Gép Kiállítás). Az először 1998-ban kiosztott „Év Traktora” cím egy tekintélyes díj, amely agrármérnöki műszaki eredményeket értékel. A díjnyertes Magnum 380 CVX traktort 23 európai ország szaklapjának 23 független mezőgazdasági újságírója választotta ki. „Büszkén képviselem a „Case IH”-t és veszem át a Magnum 380 CVX-nek ítélt „Év Traktora 2015” díjat – mondta Matthew Foster, a Case IH Europe Európáért, Afrikáért és a Közel-Keletért felelős alelnöke a díjátadó ünnepségen.

"Az először 1987-ben piacra dobott Magnum szériát folyamatosan fejlesztettük, lépésről lépésre növeltük a teljesítményét és a termelékenységét, csökkentettük az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, fokoztuk a kezelő kényelmét, és ezáltal optimalizáltuk a tulajdonos befektetésből származó hasznát. A Magnum széria 27 éve egyet jelent az elismeréssel, amit azóta is kapunk a létező legkeményebb tesztelő személyzettől: a mindennapi munkájukat végző gazdáktól."

A verseny során a Case IH bemutatta a zsűrinek, hogy a Magnum 380 CVX traktor rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek életképes megoldást jelentenek a vevőinknek és a gazdáknak nemcsak Európában, hanem az egész világon. Ezek közé tartozik a folyamatosan változó áttételű CVX váltó, a könnyen használható multifunkciós kar, az új LED világítás és természetesen az innovatív „Rowtrac” megoldás, ami a lánctalp erejének előnyeit biztosítja, de a kerekes traktorokhoz képest csak minimális talajbolygatással jár. Igazán méltányolom, hogy az „Év Traktora 2015” díjjal ma ezt tüntették ki” – jelentette ki Foster.

A Case IH a hozzáértők választása, több mint 170 éves örökséggel és mezőgazdasági tapasztalattal a háta mögött. Traktorok, aratógépek és bálázók széles választékát magas szintű szakmai ismeretekkel rendelkező kereskedők globális hálózata értékesíti, akik elhivatottak, hogy vevőinknek elsőrangú támogatást és a 21. századi elvárásoknak megfelelően termelékeny és hatékony teljesítménybeli megoldásokat kínáljanak. További információkat találhat a Case IH termékekről és szolgáltatásokról online a www.caseih.hu weboldalon.

Készüljön már most a jövő évi szezonra, kérjen ajánlatot kollégáinktól előrendelési akciónk keretében a díjnyertes Magnum szériára!