John Deere XUV 855D GATORJohn Deere XUV 855D GATOR
Az összkerékmeghajtású, platós teher- és személyszállító jármű egy 0,85 literes, 22 LE teljesítményű diesel erőforrással van szerelve, terepen 24, országúton pedig 48 km/h végsebességre képes. Választható fülkés vagy bukókeretes kivitelben, felépítménye pedig 635kg-ig terhelhető. A különböző mintázatú abroncsokkal szerelhető jármű olyan kiegészítőkkel bővíthető, mint pl. csörlő, mellső csomagtartó, gallytörő rács, hótoló.Brielmaier MotormäherBrielmaier Motormäher
A 27 lóerős motoros kaszát az igazán meredek hegyi legelők és domboldalak gyepterületeinek lekaszálására és a lekaszált szálas anyag kezelésére fejlesztették ki. A többféle munkaszélességben elérhető alternáló kaszaszerkezettel és nagyméretű bütykös kapaszkodókkal felszerelt henger alakú széles járókerekekkel felszerelt motoros kasza nagy lejtési százalék mellett is alkalmazható. A kaszaadapter mellett többféle működésű és munkaszélességű vezérel ujjas rendképzővel is felszerelhet.Toselli Marvel Plus 3000Toselli Marvel Plus 3000
Igazi újdonság volt az olasz Toselli cég vontatott permetezőjének bemutatkozása a kiállításon. A 3000 literes tartálytérfogatú, 24 méteres légzsákos szórókerettel szerelt levegő-rásegítéses növényvédő gép kijuttató kerete 9 szekcióra van felosztva. Járószerkezetének nyomtávolsága 1,6 és 2,25 méter között változtatható, a tisztításról 250 literes tisztavizes tartály és 15 literes kézmosó tartály gondoskodik, a permetező vezérlését pedig Bravo 400 S monitorról végezhetjük.
Sokoró SVR 16-2FFSokoró SVR 16-2FF
A téti cég vadonatúj fejlesztésű csillagkerekes rendsodrójáról már többször is írtunk, de életnagyságban most először ismerkedhetett meg a hazai szakmai nagyközönség az új V elrendezésű eszközzel. Aki a  Sokoró standjánál regisztrál, azok között 2015. szeptember 30-án sorsolást tartanak, a szerencsés nyertes pedig 3 hónap használatra kap egy SVR típusú, 16+2 csillagkerekes V elrendezésű rendsodrót.

A szervestrágyaszórás gépeiről ITT, a talajművelőgép újdonságokról ITT, speciális szállítóeszközről pedig ITT olvashatnak bővebben.