Megújultak a Vicon RF fixkamrás hengeres bálázókVicon RF fixkamrás hengeres bálázóA Vicon számos új megoldással fejlesztette tovább az RF fixkamrás körbálázó családját. A legnagyobb változás a kötözőrendszert érintette, mivel a fixkamrás RF sorozat is megkapta a változókamrás típusoknál bevált új PowerBind kötözőrendszert.

Új TORRO COMBILINE rendfelszedő kocsik

Új TORRO COMBILINE rendfelszedő kocsik

A Pöttinger TORRO rendfelszedő kocsik új COMBILINE változata nem csak egy új designt kapott, hanem a legmodernebb technikával is felszerelték. A két modellből álló család (TORRO 6010 L / D COMBILINE és 6510 L / D COMBILINE) akár 35 m³ - 36,5 m³ zöldtakarmány befogadására és szállítására is képes.

Formabontó megoldások a Strautmann új Aperion pótkocsiján

Formabontó megoldások a Strautmann új Aperion pótkocsiján

A gumiszalagos lehordószerkezetű pótkocsinál a 210 cm széles, 10 mm vastag lehordószalagot egy gumibevonatú hidrosztatikusan hajtott hengergörgő mozgatja, a heveder vezetéséről pedig több mint harminc darab egymás mögé helyezett görgő gondoskodik. Az Aperion sorozat kezdetben két modellből áll majd.

Biztonságos közúti közlekedés és talajvédelem – gombnyomásra
A Michelin ingyenes mobilalkalmazással segíti a gazdálkodókat: az app kiszámolja a felhasználásnak megfelelő abroncsnyomást. A Michelin interaktív, egyszerűen használható, több különleges funkcióval bővített mobilalkalmazással segíti a gazdálkodók munkáját. A MICHELIN Pressure Calculator, a valós felhasználási körülmények függvényében kiszámolja az alkalmazandó abroncsnyomást.

Ismerje meg a track rendszerű erőgépek legendás korszakát!

 track rendszerű erőgépek

A többcélú track rendszerű erőgépfejlesztések tömeges megjelenése leginkább az ezredfordulót megelőző három évtizedben volt megfigyelhető. Volt, amelyik csak prototípusig, illetve nullszériáig jutott el, de azért jó néhány megérte a sorozatgyártást is. Ezeknek az innovatív eszközöknek a döntő része európai gyártók fejlesztőműhelyeiből kerültek ki. Ezekből a mai napig érdekesnek, sokszor meghökkentőnek tűnő fejlesztésekből gyűjtöttünk össze néhányat.