A GUSZTOS egy családi vállalkozásként működő cégcsoport része, melyet több, mint 20 éve alapítottak. Gusztos Gábor ügyvezető igazgató 1996 óta vesz részt tevékenyen a napi működésben. A cég fuvarozással kezdte, 8 évvel ezelőtt még 30 szerelvénnyel szállítottak országos megbízóik részére. Nemzetközi és belföldi fuvarozást is végeztek, azonban a cégcsoport tevékenységét a jövedelmezőségi szempontok miatt egyre inkább áthelyezték a mezőgazdaságra és állattenyésztésre. A gazdaságuk központja Sződligeten található, ahol most is 40 sertés, több mint 30 szarvasmarha, bivaly és sőt, még teve is található. A cég sokoldalúságát mutatja, hogy még iskolás csoportoknak is tartanak állatsimogatást.

Az aukciós vállalkozást pénzügyekben, marketingben és az aukciós gépértékesítésben tapasztalt nemzetközi hírű szakemberekkel együtt alapították meg, akik garanciát jelentenek a most elindított üzletág sikerességére.

A GUSZTOS Gép aukciók egy professzionális aukciós vállalkozás. Mezőgazdasági és építőipari gépeket, haszongépjárműveket és egyéb ipari gépeket bocsájtanak elő élő aukcióra, amelyek hamarosan az ún. webcast, azaz webes közvetítéses módon akár online is követhetők lesznek. Az aukciókat egyelőre a központi telephelyen rendezik, az ingyenes regisztrációt követően bárki részt vehet rajtuk és licitálhat is a megvásárolni kívánt gépekre.

A GUSZTOS meggyőződése, hogy nincs másik olyan értékesítési forma, ahol egy gépet behatárolható időn belül, garantáltan korrekt piaci áron lehet értékesíteni úgy, hogy nincsenek trükközések, átverések. Minden aukcióztatott gép szemlézhető a sződligeti telephelyen, mely garantálja a részletes állapotfelmérést és rendezett jogi hátteret.

A GUSZTOS oldalán az érdeklődők a következő aukciók kínálatát megtekinthetik, a licitálást személyesen tehetik meg, úgy, hogy előtte személyesen regisztrálnak, és meg is tekinthetik azt, amire majd licitálnak. A gépekre a foglalót még az aukció ideje alatt kifizetik, így az eladók számára is biztosított, hogy a gépek, amelyeket nyertes vevővel leütnek, azok valóban el is lesznek adva. A hangsúly nem a szépen beállított képeken van, amiért az eladók és a vevők is hálásak. Világos a folyamat, nincsenek a háttérben homályos megállapodások.

Számos szolgáltatás segíti a döntést, hogy minél többen vásárolhassanak és adhassanak el aukción. Az aukció helyszínére szállítják az eladni kívánt traktort, akár ennek a költségeit is megelőlegezve. Az aukciós centrumban rendelkezésre áll egy gépkozmetika és egy gépszerviz is, ahol az eladáshoz esetlegesen szükséges javításokat is el tudják végezni az eladóval egyeztetve. Egyedülálló újítás, hogy akár finanszírozással is lehet licitálni. Azaz, ha valakinek nem áll rendelkezésre az előre kiszemelt eszköz teljes vételára, a banki partnereken keresztül egy hitelkeretet állítanak fel részére, amelynek terhére licitálhatnak az ügyfelek a GUSZTOS aukcióin.

További újdonság az oldalon beindított ingyenes GÉPÉRTÉK KALKULÁTOR szolgáltatás, amihez csak regisztráció szükséges. Az elmúlt évek gépértékesítési tapasztalataira alapozva megadják az ügyfeleknek, hogy az értékesíteni kívánt gép, legyen az mezőgazdasági gép, nyomdagép, targonca vagy bármilyen egyéb gép, milyen hozzávetőleges értéket képvisel a mai géppiacon. És aki ennél is pontosabban szeretné tudni gépe értékét, azok számára igazságügyi műszaki szakértői vélemény elkészítésére is van lehetőség.

Az eladók köre nagyon széles: egyéni vállalkozók, vállalkozások, bankok és felszámolók felől is érkezett már eladásra kínált gép. Ezekből az eszközökből válogatják össze a tematikus aukciókat. Folyamatosan várják a további eladó gépeket is, ezért ha Önnek is eladó gépe lenne, érdemes felvenni a GUSZTOS-sal a kapcsolatot, hiszen az aukciós értékesítés gyors és hatékony.

A központi telephely mellett már most felmerült az igény, hogy további országos telephelyekről is szervezzenek aukciókat. Az erőteljes országos érdeklődés a céget további terjeszkedésre készteti.

Kattintson IDE és tudjon meg többet a legközelebbi, 2015. április 11-ei GUSZTOS aukcióról, melyet Jászberényben rendeznek!