A START AGRO Kft. hazánk újonnan alapított gépkereskedelmi társasága. A céget három fiatal szakember - Csiha Sándor, Petróczki Gábor és Tóth Róbert - hozta létre azzal a céllal, hogy minél komolyabb szintű szakmai segítséget tudjanak nyújtani a gazdálkodóknak. A vállalkozás gépkínálata - a teljesség igénye nélkül - a Massey Ferguson erőgépekből, Jean de Bru talajmunkagépekből és a McHale szálastakarmány betakarító sorból állnak - amelyeket már meg is mozgatott a START AGRO Kft. egy érdekes gépbemutató alkalmával.

A szentkirályi árpatarlón - többek között - a McHale V640-es bálázó munkáját tekinthették meg a termelők.

START AGRO szakemberei már az idei szezonban is értékesítettek McHale körbálázókat, de még most - a betakarítás derekán - sem késő beruházni egy ilyen gépre, hogy kiváló minőségű szalmabálákat tudjanak behordani a termelők a földekről.

"Sok éves pályafutásunk alatt rengeteget foglalkoztunk ezekkel a gépekkel és most nagy örömmel tölt el minket, hogy újra részt vehetünk a márka képviseletében. Maximálisan meg vagyunk győződve ezeknek a gépeknek a kiváló minőségéről, tartósságáról és értékállóságáról." - nyilatkozta Petróczki Gábor, a START AGRO Kft. ügyvezetője.

Nézzük meg, hogyan dolgozott a McHale V640-es bálázó.

További információk: www.startagro.hu