Minden Fendt traktorral és minden kiválasztott felszereltséggel nyer, hiszen a választott felszereltségtől függően akár 10.000€ értékű kedvezménnyel juthat az új traktorához.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

• ±2cm pontos Topcon robotkormányzást akár 50%-nál nagyobb kedvezménnyel ajánljuk azoknak, akik már régóta tervezik, hogy a precíziós gazdálkodásba kezdenek, de a technológiai ugrás beruházási költségei elrettentették az első lépéstől. A hardver mellé a mAXI-NET szolgáltatás keretében az Axiál Kft.-től a korrekciós jelet is megrendelheti.

• Jó választás lehet akár az ápolókerék garnitúra is a ballonosabb kerékkel szerelt traktorhoz. Így a nagyobb vonóerőt igénylő munkákat a szélesebb kerekekkel végezve jobban kihasználható a traktor motorteljesítménye, a könnyebb ápolási feladatokat pl. sorközművelést pedig az ápolókerekekkel végezheti.

Axiál

• Sok traktorvásárló dilemmázik azon, vajon a nehezebb önsúlyú hat hengeres traktort válassza inkább, vagy a könnyebb négy hengerest. A Fendt 500-as és 700-as szériája között önsúlyban 1,8tonna a különbség, az egyik négy a másik hathengeres. A 714 Vario és a 716 Vario traktorokat most megvásárolhatják az akció keretében az 514 Vario és az 516 Vario áráért. A 100 literrel nagyobb üzemanyagtank, a nagyobb a hidraulikus emelőerők és a nagyobb szivattyúteljesítmény most azoknak jelenthet többletet, akik pl. családi gazdaságukban egy igazi és tartós vezérgépet szeretnének jellemzően nehezebb talajmunkákra.

• iTech csomag: elektrohidraulikus hidraulika vezérlés, digitklíma, multifunkcionális joystick, rugózott híd, sárvédőről működtethető hidraulika kör, emelt komfort a vezetőfülkében. Szériánként más és mást jelenthet a komfort. Ettől függetlenül, akik ezt az opciót választják, saját maguk is megtapasztalhatják, hogy a komfort és a hatékonyság együtt jár a Fendt-nél és az akció keretében ez még többek számára kínál kényelmes munkát a jövőre nézve.

• Homlokrakodó nagyban megkönnyíti a munkát egy családi gazdaságban. A gyári Fendt Cargo homlokrakodó pedig egy Fendt traktoron szinte felveszi a versenyt a speciális rakodógépekkel is. Lengéscsillapítás, Z-kinematika, Cargo-Lock félautomatikus reteszelés, rázófunkció, lengéscsillapítás stb. és a keresztkapcsolókarról való működtetés olyan jellemzők, amitől a Cargo igazán megéri az árát. Különösen, hogy most még extra gyári kedvezménnyel kínáljuk.

• A teljes biztonság elérhetetlen és megfizethetetlen. A Fendt traktorok mellé azonban kérheti az igényeinek leginkább megfelelő több éves kiterjesztett gyári garanciát önrész vállalásával vagy önrész nélkül. Biztonságot kínálunk. Biztonságot: Az őszi akciónk keretében különösen kedvező feltételekkel.

Kiterítettük lapjainkat. Húzzon egyet, vagy esetleg többet is, hogy elérje a maximális 10.000€ kedvezményt. A kártyában benne van a vesztés lehetősége, az akciónkban csak akkor veszít ha lemarad róla. A megrendelés végső határideje. 2015 október 25. Az akciónk az akciós készlet erejéig érvényes.

Ne szalassza el a lehetőséget, húzzon egyet lapjaink közül, válassza az Önnek leginkább megfelelő felszereltséget! A részletekért érdeklődjön az Axiál Kft. területi képviselőinél!
Aki vezet, Fendtet vezet!