Kezdje el időben adapterei felújítását!

Oros, Nas, Geringhoff betakarító adapterek egy helyben az Axiál Kft. kínálatában. Az országban a legnagyobb raktárkészlettel felkészülve a szezonra és a minél gyorsabb kiszolgálásra! Keresse az Axiál Kft.-nél az alkatrészeket a csavartól a vázig! Raktárkészletüket feltöltötték a gyors és zavartalan kiszolgálás érdekében! Teljes gépfelújítás esetén keresse az Axiál Kft. üzletkötő kollégáit és kérje egyedi ajánlatukat!

VDC Monitor távvezérlő

VDC Monitor távvezérlőEgy opcionális eszköz a Topcon családba tartozó monitorok távvezérlésére. Az eszköz arra lett tervezve, hogy könnyen elérhetővé tegye a kezelő számára a vezérlési és a megjelenítési fukciókat, mint például a kormányzás kikapcsolása/bekapcsolása, a főkapcsoló üzemeltetése. A és B pontok rögzítése és a kezdőképernyő megjelenítése. Könnyen beszerelhető a mezőgazdasági gépek kezelőpanelébe. 5 gyorsbillentyű biztosítja az előre definiált funkciókat, valamint görgetési funkciót is.

Permetezőgép automata szakaszvezérlése

Az automatikus szakaszvezérlő – GPS adatok rögzítésének segít-Permetezőgép automata szakaszvezérlése
ségével – folyamatosan kapcsolja ki, vagy be az egyes permetező szakaszokat, attól függően, hogy mely területeket fedett már le. Minimalizálja a kihagyásokat és az átfedéseket, ezzel elősegítve, hogy a lehető legjobb fedést biztosítsa anélkül, hogy vegyszert pazarolna. Az eszköz max. 10 permetező szelepet tud egymástól függetlenül kezelni.

Kamera szett

Kamera szettAz erő- és betakarítógépekkel végzett munkák során a kitakarás jelentősen megnehezíti a gépkezelők feladatát. A Topcon X30 monitora egyidejűleg akár 4 db kamera képét is képes kiváló minőségben megjeleníteni a monitor kijelzőjén. A kamera képének segítségével jobban kontrollálható a munka minősége, továbbá biztonsági szempontból is előnyös a használata.

axiál

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!

Érvényes: az akció ideje alatt (2015. augusztus 31-ig) történő megrendelésekre és ezen akciós időtartam alatt a készlet erejéig.