A mezőgazdasági gépek, haszongépjárművek, munkagépek és egyéb ipari berendezések árverezésére szakosodott GUSZTOS-nak kitűnő bemutatkozási lehetőség volt az aukciós központjukban megrendezett esemény. A személyes részvétel mellett zajló árverésre több mint 100 résztvevő volt kíváncsi, akiknek a fele a gépek megvásárlásáért folytatott licitcsatákba aktívan be is szállt, ezzel is fokozva az árverés hangulatát. Összességében több mint 500 licit érkezett a meghirdetett eszközökre, ennyiszer emelték fel a résztvevők a sorszámozott aukciós katalógust, jelezvén, hogy nekik megéri a gép a kikiáltási árat.

Az árverésre bocsájtott gépek között fiatal Massey Ferguson traktorokat, MTZ és YTO vontatókat, John Deere kombájnt, Linddana aprítógépet, ekéket, boronákat, de régebbi gyártású telephelyi billencseket, tartálykocsikat és egyéb hasznos szállító eszközöket is megtalálhattak az aukción résztvevők. Sok gép esetében a GUSZTOS minimum ár nélkül indította a licitet, azaz már a legalacsonyabb induló összeg megadásakor is megnyerhették az ügyfelek a gépet. A speaker külön sikere, hogy nem ritkán az induló ár duplájára sikerült feltornásznia a nyerő licit összegét.

Végül a gépek háromnegyed része reális piaci értéken gazdára is talált, mely kimagaslóan jó eredménynek számít. Az eladó és a vevő is boldogan fogott kezet, és mindketten örültek a GUSZTOS által biztosított lehetőségnek. Ez az az érzés, amikor mindenki tudja, hogy jól járt, hiszen a vevő biztos lehet benne, hogy semmit nem vett drágán, és az eladó is tudja, hogy reális időn belül a legtöbbet kihozta az eladó gépéből. Hiszen több mint 100 résztvevő nem tévedhet. Külön segítség volt, hogy a GUSZTOS a megvásárolt gépeket normális áron akár le is szállította a vevőknek.

A legnagyobb elismerés mégis az, hogy azóta folyamatos náluk az érdeklődés, hogy mikor és hol várható a következő aukció. Jó hír, hogy a következő Országos Mezőgazdasági Gép Árverést április 11-én Jászberényben rendezi meg a GUSZTOS. Már most közel 90 gép árverezésére kötöttek szerződést a környező eladókkal, amelyek között már biztosan lesznek Manitou, Caterpillar és Massey Ferguson teleszkópos rakodók, Rába Steiger és ZETOR traktorok, ekék, vetőgépek, boronák és egyéb adapterek is, valamint minden bizonnyal további olyan gépek, amelyeket Ön épp most vásárolna. A gépeket folyamatosan töltik fel a honlapjukra, ezért érdemes többször visszalátogatni hozzájuk a következő napokban. Természetesen továbbra is kereshetik őket akkor is, ha Önöknek is van eladó gépe, amit szeretnék, ha felvennének az árverésbe.

Kérjük, tekintsék meg a februári mezőgazdasági gépárverésen készített képeket és ha gépvásárlást terveznek, feltétlenül jöjjenek el április 11-én Jászberénybe a GUSZTOS következő aukciójára. Várják Önt szeretettel!

A részvételi szándékukat a gusztos.hu regisztráció menüpontjában már előre is jelezhetik, de regisztráljanak akkor is, ha folyamatos és naprakész tájékoztatást szeretnének kapni a GUSZTOS eseményeiről.