A Massey Ferguson továbbra is kínálja a piacon egyedülálló finanszírozási ajánlatát*. A konstrukció három alappilléren nyugszik: a kamatmentességen, a kiszámíthatóságon és a könnyű kezdő befizetésen. A kampányban részt vesz minden Massey Ferguson traktor (69-400 LE-ig), valamint az összes kombájn (5-6-8- ládás, hibrid) és nagy kockabálázó egyaránt. Fontos hangsúlyozni, hogy e finanszírozási forma az EU pályázatok előírásainak is megfelel! Így például elnyert ÁTK vagy kertészeti pályázat forráskiegészítéseként is igénybe vehető!

Ráadásul az egyedülálló finanszírozási forma sajátossága, hogy évente a vételár mindössze 25%-nyi törlesztése esedékes!

Kamatmentesség

A gép kialkudott vételárát egyáltalán nem terheli kamat. Így egy 70.000 euró** vételárú hathengeres traktorra évente 17.500 eurót szükséges kifizetnünk. A 0% „kamat" végett természetesen nem kell számolnunk évközbeni kamattörlesztésekre sem. A konstrukció a kamatmentesség végett nem terheli meg a teljes gazdaságot sem anyagilag váratlan kiadásokkal.

Finanszírozó partnerünk nem kér sem föld- , sem ingatlanfedezetet. Minden esetben a finanszírozott eszköz (a megvásárolt traktor, kombájn vagy bálázó) a fedezet. Így a vásárló biztonságban, ténylegesen saját maga tulajdonában tudhatja a teljes gazdaságot - mindennemű egyéb korlátozó tényezőtől mentessen. Így ez az egyedülálló finanszírozás évente akár több ezer euró megtakarítást is eredményezhet a vásárlónak.



Kiszámíthatóság

A konstrukció egyik nagy előnye, hogy minden évben ugyanakkor fizetünk a gépért, évente mindössze egyszeri alkalommal! A vásárolt gépnek a három év alatt mindig ugyanannyi a törlesztőrészlete* és a fizetési esedékessége is. Ugyan a finanszírozás euró alapú, de az évente egyszeri alkalommal fizetendő díj miatt nincs nyomás a gazdálkodón; nincs három havonta kitéve az euró árfolyam szeszélyeinek. Tizenkét hónap alatt az árfolyam biztosan változik olyan módon, hogy a vásárló kedvező feltételekkel jusson euróhoz. (Illetve a vásárló döntése, hogy az évente egyszeri alkalommal esedékes fizetendő díjat, ami a vételár 25%-nyi része, euróban vagy forintban kívánja törleszteni.)
A már említett 70.000 Eurós 6 hengeres motorral szerelt traktort így, ha 2014 októberében vásároljuk meg, a következőképpen alakulnak a fizetési periódusai:

2014 október 1. - első részlet - 25%, azaz 17.500 euró
2015 október 1. - második részlet - 25% , azaz 17.500 euró
2016 október 1. - harmadik részlet - 25% , azaz 17.500 euró
2017 október 1. - negyedik, egyben utolsó részlet - 25% , azaz 17.500 euró

Azonnal érdeklődöm a finanszírozásról: 0630-530-55-65

Könnyű kezdő befizetés

A harmadik és egyben a kezdetekkor az egyik legfontosabb részlet maga a kezdő 25%-nyi önerő. Itt ténylegesen csak a teljes vételár befizetésének a negyedéről van szó, a példa esetében 17.500 euróról. Ha ez megtörtént, már gazdálkodhatunk is modern, kényelmes és gazdaságos MF gépünkkel. A továbbiakban 12 hónap alatt bizonyosan lesz olyan termény, eredmény vagy bérmunka, amelynek a bevételeiből lehet fedezni a mindig állandó törlesztő részleteket. Biztonságot nyújt továbbá, hogy a konstrukció nem lízing, hanem hitel. Azaz a gép tulajdonjoga az első pillanattól kezdve az Ön kezében van.

Az egyedülálló finanszírozási forma az EU pályázatok előírásainak is megfelel, a gép tulajdonjoga a vásárlóé! Így például a vásárló által elnyert ÁTK vagy kertészeti EU pályázati forrás (legyen az akár 35%; 40% vagy akár 50% intenzitású) lehívható; elszámolható az egyedülálló finanszírozási konstrukcióval!

Egyéb tudnivalók a finanszírozásról: kik vehetnek részt benne?

A finanszírozásban résztvevők köre nagyon széleskörű. Az érdeklődőnek pusztán ÁFA körben szükséges gazdálkodnia, illetve közösségi (EU-s) adószámmal kell rendelkeznie. Amennyiben nem rendelkezik az MF partner EU-s adószámmal, annak kiváltása rutinfeladat. Egyéb megkötés nincs, a hitelbírálatot finanszírozó partnerünk pár nap alatt elvégzi.


Tehát mi a teendő ? A következő lépések
...


Amennyiben elnyerte az egyedülálló finanszírozási konstrukció a tetszését, kérjük, keresse fel helyi Massey Ferguson kereskedőjét. Traktorokból 69 és 400 LE között, míg kombájnok esetében 5-6-8 ládás és hibrid gépből választhat. Szögletes bálázóból rendelkezésre áll hagyományos és nagy sűrűségű (XD) bála készítésére képes verzió egyaránt. Ha kiválasztották kereskedőjével a szükséges gépet és felszereltséget, már jöhet is a finanszírozási bírálat. Hitelintézeti partnerünk csak a legszükségesebb dokumentumokat kéri be vállalkozásáról, gazdálkodásáról. Nem kell „irathalomtól" tartania: a szükséges papírok gyorsan beszerezhetőek. Finanszírozó partnerünk a benyújtást követően akár már 2-3 munkanapon belül elbírálja kérelmét, utána már kezdheti is modern és gazdaságos MF gépével a gazdálkodást!

Massey Ferguson termékprospektusok magyarul és hírek, rendezvény meghívók itt: www.austrodiesel.hu

Amennyiben további kérdése akad, kérjük hívja központi számunkat: 0630-530-5565.

Massey Ferguson termékprospektusok magyarul és hírek,rendezvény meghívók itt: www.austrodiesel.hu

* a finanszírozási konstrukció elszámolása Euro alapon történik.
**kiragadott példa. A vételár felszereltség és más kondíciók függvényében változhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jelen ajánlat kizárólag tájékoztató jellegű, finanszírozó partnerünk részéről nem jelent kötelezettségvállalást. A finanszírozás végleges feltételeinek megállapítására finanszírozó partnerünk teljes körű hitelbírálati folyamata során kerülhet sor. Az eltérés jogát fenntartjuk.