Az új hidraulikus irányváltó simábbá és kényelmesebbé teszi a váltást előre és hátramenet közben, az újratervezett lekerekített fülke pedig előkelő vezetői környezetet nyújt.



Motor


Az M9960 egy teljesen elektronikusan vezérelt nagynyomású közös nyomócsöves, 4 szelepes központi közvetlen befecskendezési rendszerű 100 lóerős 3,8 literes motorral rendelkezik. Reagálva az új Tier4i vagy az EU 3b előírásokra a kipufogógázt a rendszer lehűti és visszavezeti az égéstérbe, majd egy dízeloxidációs katalizátor és egy részecskeszűrő gondoskodik a káros anyagok kiszűréséről.



12 sebességes váltó
A teljesen szinkronizált 12 sebességes kétfokozatú (High/Low) váltó 36 előre és 36 hátrameneti sebességet nyújt így biztosítva a gyorsabb váltást és a hatékony munkavégzést. A terhelés alatti irányváltó tisztán hidraulikus vezérlésű. Az irányváltó karja a kormány mögött található, mely a kormányoszlop pozíciójától függetlenül mindig kézközelben van.

Megbízhatóság

A M9960 mellső lehajtásai portál rendszerűek, ami lehetővé teszi az 57 -os bekormányzási szöget, mely egyedülálló fordulékonyságot eredményez. Az 540/540E 1/perc-es TLT könnyebbé teszi a munkaműveleteket a hátsó Kat.II-es 4100 kg-os 3 pont csatlakozás pedig gyorssá és egyszerűvé teszi az eszközcsatlakozást. A motorvezérlésen kívül nincs más elektronika a traktorban.

Új design

A szélvédő ívelt felső része és a döntött motorháztető nagyobb kilátást nyújt a precíz munkavégzés érdekében, még homlokrakodós munkákban is. Az új dizájn lehetővé tette a szélesebb hűtőrács kialakítását, így lassult a bemenő levegő sebessége, mely csökkenti a lerakódó szennyeződéseket.

A fontosabbakat kiemelve:

- 100 lóerő
- 36/36 fokozat mászó fokozattal
- terhelés alatti irányváltó
- nyomatékváltó (High/Low)
- 540/540E fordulat/perces TLT
- 1+2 körös légfékkel
- kiforduló sárvédő
- sárvédő szélesítés
- hátsó ablaktörlő/mosó
- nagy teleszkópos tükör
- 38mm-es vonófej
- fix árfolyamon
- frontsúlyok
- légrugós ülés
- lengő vonórúd
- állítható felnik
- rádió

További részletekért keresse kereskedőinket, illetve látogasson el weblapunkra!