Massey Ferguson

A vendégeket a rajtvonalnál felsorakozott traktorok előtt Johann Gram ügyvezető igazgató és Lőwi Barna marketing vezető köszöntötte. A felvonultatott erőgépeket Koza András termékfelelős mutatta be az érdeklődőknek.

Massey Ferguson

A partnerek a gépek felvonulása után többféle ügyességi pályán próbálhatták ki a Massey Ferguson erőgépek legújabb modelljeit. A Massey Ferguson 3640F Xtra keskeny nyomtávú traktor kiváló manőverezhetőségét például bójás szlalompályán próbálhatták ki az érdeklődők, a Massey Ferguson 5609 traktorral pedig homlokrakodós ügyességi feladatokat oldhattak meg. 
Massey FergusonA Dyna 6 váltóval szerelt 5613-as modellt is nagyon sokan kipróbálták, de igazán nagy érdeklődés övezte a új 7700 modellsorozat első hazai premierjét is. Az 7700-as családot ITT már részletesen bemutattuk.Massey FergusonA kilenc modellből álló, legtöbb típust kínáló modellcsaládban 6.6 l, valamint 7.4 l-es AGCO Power (SISU) erőforrások 140 és 280 LE teljesítmény között kerülnek beépítésre. Számos újítás és átdolgozott megoldás található a traktorokon, mint például az új mellsőhíd-rugózás, a kibővített hidraulika opciók, valamint az átgondolt fülke. Massey FergusonA 7700-as modellpalettában a legerősebb – Massey Ferguson – 7726 is elérhető fokozatmentes Dyna-VT hajtóművel, a Hungaroringen a Dyna-6-os volt. Ezt a modellt próbálhatták ki a rendezvény vendégei is, akik közül nagyon sokan éltek ezzel a lehetőséggel.

A rendezvényen készült további képeinket IDE kattintva tekinthetik meg.