Agroinform

+36 20 477 5467 (H-P 8-16)

Regisztrált felhasználó:

Látogató most: , Tag:

Apróhirdetés: , Mai:

Gépkereskedők
Rendezési sorrend:
Dátum szerint
Cím szerint
Invest Kft logó

Mezőgazdasági gépkereskedelem Gépkereskedelemi üzletágunk a CNH tulajdonában lévő CASE IH márka mezőgazdasági gépeinek forgalmazásával kezdte meg tevékenységét 2002-ben. A hazai értékesítési mód követi a CASE IH márka esetében, az egész világon alkalmazott megoldást, a márkaképviselői hálózaton keresztüli forgalmazást. Így vállalatunk elsődleges feladatai közé tartozik a piaci igényeknek megfelelő teljesítményszintű, felszereltségű gépek biztosítása az értékesítési partnerek.

Magyarországi márkaképviselői, értékesítési hálózatunkat 7 cég alkotja. Kínálatunk egy része megtekinthető telephelyeiken, illetve képzett kollégáink állnak az érdeklődők rendelkezésére, hogy igény esetén segítséget nyújthassanak a gépvásárlási döntéshozatalban is.

A CASE IH gyártmányokat - 4500 márkakereskedő értékesíti a világon melyek egyaránt népszerűek a világ agrárvállalkozóinak körében. A fentebb említett gyártmányok piaci részesedése is figyelemre méltó, a gépeket működtetők technikailag kiemelkedő színvonalúnak, megbízható gyártmányoknak ismerik.

A kínálat nagyon szélesnek mondható, hiszen szerepelnek benne a különféle igényeknek megfelelni hivatott kombájnok, traktorok, silózók, valamint bálázók is.

Amennyiben több információra lenne szüksége, szeretne többet megtudni a CASE IH-ról, illetve részletesebben meg kívánja ismerni kínálatunk tagjait, látogasson el a CASE IH magyarországi honlapjára a www.caseih.hu címre, vagy keresse fel márkaképviselőink egyikét.

Bejelentkezés

Gép- és

alkatrész

kereskedők,

gépgyártók ajánlatai: