A játék leírása

Az Euralis Kft. (1118 Budapest, Rétköz u. 5., továbbiakban: Szervező) a jelen szabályzatban részletezett rajzpályázatot szervez bármely 14 év alatti gyermek részére, aki kedvet érez rajzoláshoz, festéshez. Az alkotások témája a mezőgazdaság, a szántóföldi élet, ahogy a gyermek látja a munkát a hétköznapi élet során (pl. traktorok, egyéb gépi munkák, napraforgóföld, kukoricatábla, betakarítás stb.), de a rajzon mindenképp legyen ott valamilyen formában az Euralis zöld kamionja is. A kamionról sok-sok képet találnak a gyerekek az Euralis Kft. facebook oldalán és weboldalán. A rajzpályázaton való részvétel ingyenes, jelentkezni csak a facebook-on keresztül lehetséges.

Rajzpályázat

A részvétel menete

A gyermek készítse el a rajzot, festményt. Készüljön róla egy fotó, vagy scanneljék be. A jpg formátumú file-t töltsék fel az Euralis facebook oldalán működő játék felületére. A kép alá kérjük megjegyzésben feltüntetni a gyermek nevét, korát.

A játék ideje

Feltöltés: 2015. július 15-től augusztus 15-ig.

Szavazás: 2015. augusztus 16-tól szeptember 13-ig.

Zsűrizés: 2015. szeptember 14-15.

A rajzpályázat időtartama: 2015. július 15. és 2015. szeptember 16. között. A két fődíjat a közönség szavazatai alapján az első tíz-tíz döntőbe jutott pályázatból (a legtöbb szavazatot kapott két korcsoport szerinti gyermekek közül) egy szakmai zsűri ítéli oda a két nyertesnek. Szavazni a facebook alkalmazáson keresztül lehet szeptember 13. éjfélig. A pályázat vége, eredményhirdetés: 2015. szeptember 16.

Bárki szavazhat a beérkezett pályaművekre, aki rendelkezik facebook azonosítóval. Egy nap egyszer lehet ugyanazzal az azonosítóval szavazni.
A játékban való részvétel a hivatalos Játék- és Részvételi szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A pályázás feltétele

– A pályázatban kizárólag magyarországi székhellyel, lakcímmel rendelkező családok gyermekei vehetnek részt, akik a kiírás szerinti minden feltételnek megfelelnek és akik nem esnek az alább meghatározott kizáró ok alá. A nyeremény átvételére kizárólag a nyertes törvényes vagy megbízott képviselője jogosult.
– A pályázatból ki vannak zárva az Euralis Kft. viszonteladói és alkalmazottai valamint az Euralis Kft. alkalmazottai, valamint ezen személyeknek a Ptk. 685. § b) pontjában meghatározott hozzátartozói.
– Egy pályázó (szülő és gyermeke) a játékban egy rajzzal és így egy jelentkezéssel vehet részt. A családon belül több gyermek pályázata esetén külön kell jelentkezni a további rajz feltöltésével. 13 éves kortól maga a gyermek is jelentkezhet rajzával, 13 éves kor alatt pedig egyik szülő, családtag, idősebb testvér töltheti fel a pályázatot.
– A feltöltés során a kép alá fel kell tüntetni a rajzoló gyermek nevét és korát. Feltöltés után a játék adminisztrátora ellenőrzi a rajzot, a gyermek nevét és korát (amit megjegyzésben kell feltüntetni a rajz alatt) és utána hagyja jóvá. Csak ezután jelenik meg a többi rajz között  a gyermek pályázata.
– Lehetőség szerint A/4-es, fekvő rajzlapra készüljenek a művek és így, fekvő képként fotózzák le vagy scanneljék be, majd töltsék fel a facebook alkalmazásra, ide.

Nyeremények

Az alábbi nyereményekben részesülnek a játékban résztvevők:

Minden rajzot beküldő gyermek automatikusan ajándékot kap (amelyet a jelentkezéskor megadott címre postai úton juttatunk el).

A verseny fődíja: 2 db Samsung Galaxy Tab
1. díj: 9-14 év közötti gyermekek részére (9. születésnap után és 14. születésnap előtt) - 1 db Samsung Galaxy TAB4 10,1" 16GB Wi-Fi LTE Ebony Black
2. díj: 9 év alatti gyermekek részére (9. születésnap előtt) - 1 db Samsung Galaxy TAB4 7" 8GB Wi-Fi LTE Ebony Black

Fődíjak

A nyertesek értesítése, a nyeremények átadása

– A játék lezárása után után a Szervező a két nyertest a jelentkezéskor megadott telefonszámon értesíti és egyeztet az ajándék átadásának időpontjáról. A többi gyermek postai úton kapja meg ajándékát a jelentkezéskor megadott levelezési címre küldve.

– Szervező a nyertesek nevét a döntést követően legkésőbb 14. munkanapon belül közzéteszi a www.euralis.hu weboldalon.

– A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a játékból azt a beküldőt, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek, valótlan, kitalált, hiányos vagy téves adatot adott meg. A játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

– A nyertes gyermek születési dátumát a főnyeremény átvétele előtt igazolni kell a szervezők felé.

– A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható.

Adatvédelem

– A Résztvevő személyes adataival kapcsolatos adatszolgáltatása mindenkor önkéntes.

– A játékban résztvevők tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező a megadott személyes adataikat (név, pontos cím, telefonszám, email,cím, gazdálkodói felület) a játék lebonyolítása céljából az adatvédelmi törvénynek megfelelően tárolja és azokat marketing tevékenységéhez felhasználja, a Nyertesek adatait pedig a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján a Nyeremény átadásától számított 8 évig a nyilvántartásában – rögzítse, kezelje.

– A Nyertes egyebekben hozzájárul ahhoz, hogy a sorsolást követően teljes nevével és a megadott település nevével a www.euralis.hu internetes oldalon közzétételre kerüljön.

– A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik, és bármikor lehetőséget biztosít a Résztvevőnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, helyesbítését vagy zárolását az alábbi e-mail címen: euralis.hu@euralis.com

– A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játékból való kizáráshoz vezet, ha a megadott adatai törlését a Nyereményjáték befejezése előtt kéri.

– A Résztvevők adatkezeléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2012. évi CXII. törvény tartalmazza.