Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy termesztéstechnológiájukba beépítették a lombtrágyázást! Évről-évre fejlesztjük, bővítjük termékskálánkat, hogy minél hatékonyabb megoldásokkal tudjunk hozzájárulni az Önök termesztési sikereikhez!

Jubileum Gabona csomag – FitoHorm Turbo Magnézium + FitoHorm 32 S
Engedjék meg, hogy Jubileumi csomagunk keretében bemutassuk legújabb fejlesztésünk rendkívül hatásos eredményét, a FitoHorm Turbo Magnézium, Gabona starter trágyáját! E készítmény összetevőit tekintve 34% foszfort, 10% magnéziumot és 4% nitrogént tartalmaz. A foszfor megerősíti a gyökereket és javítja a bokrosodást, kalászka képződést. A magnézium felerősíti a fotoszintézist, ezzel megteremtve az erős növekedés alapját. A csomag másik komponense a FitoHorm 32 S tradicionális termékünk, amely serkenti a granulált formában kijuttatott nitrogén beépülését a növénybe. Szilárdítja a gabona szöveteit, javítja a később keletkező szemek minőségi paramétereit.

Eredmény = megfelelő minőség + hozam!

Jubileumi csomagunk egyben AKCIÓCSOMAG is! Jubileumi kedvezménnyel kínáljuk Partnereinknek hatékony készítményünket, most 25%-os bevezető áron! Az akciós ár a 2015. április 10-ig megvásárolt termékekre vonatkozik!

A csomag tartalma, technológiája:

FitoHorm Turbo Magnézium 2,5 l/ha
FitoHorm 32 S 2,5 l/ha

Ár: 1600 Ft/csomag helyett 1200 Ft/csomag, így 800 Ft/liter helyett 600 Ft/liter és 4000 Ft/ha helyett 3000 Ft/ha

Keressék a csomagot nagykereskedőknél, vagy igényeiket jelezzék a FITOHORM Kft. elérhetőségein! A jövőben is tervezzük a kedvezményes akciók indítását a kukorica és a napraforgó technológiákban is! Figyeljék honlapunkat és hirdetéseinket!

Bízunk benne, hogy akcióinkkal hozzájárulhatunk a termelők költségtakarékos, eredményes gazdálkodásának sikereihez!
www.fitohorm.hu