A munkának nyáron is folytatódnia kell, ebben van mindannyiunk segítségére az AXIÁL! Habár az időjárás idén nyáron eddig eléggé szeszélyesen alakult, bőven akad feladata a gazdáknak az aratási munkákat követően is.

HOZAMTÉRKÉPEZÉS

Az Ag Leader hozamtérképezője 2 évtizede bizonyít már a szántóföldeken, ami a ma elérhető legkorszerűbb, legpontosabb precíziós hozam- és nedvességmegfigyelő rendszer. Valós időben figyelheti az eredményeket a fülkéből. Pontosabb hozamadatok. Jobb hibrid/fajtaválasztékok. Alaposabb teljesítményelemzés.

MICHELIN CSÚCSKATEGÓRIÁJÚ KOMBÁJNABRONCSOK

Ha a legújabb fejlesztésű, Ultraflex technológiás Cerexbibre esik a választása, akkor azzal magasabb terhelhetőséget, kisebb talajtaposást, alacsonyabb üzemanyagfogyasztást érhet el!

MENJEN BIZTOSRA, válassza a legjobb minőséget és a jövő technológiáját!

FÜGGESZTŐKAR FELÚJÍTÁS

Ne várják meg a függesztőkarok felújításával a gépi munka megkezdésének idejét, hanem az aktuális mezőgazdasági munka szempontjából (pl. talajmunkák, szántás stb.) „holt" szezonban juttassák el az AXIÁL Kft. szervizeseihez a felújításra szánt függesztőkarokat, így mire a gépi munkát meg kell kezdeni, rendelkezésükre áll a tökéletesen működő gépkapcsolat.

Ne várja felkészületlenül a szezont! Újíttassa fel most erőgépe függesztőkarjait! Rövid határidővel, bármelyik AXIÁL telephelyen!

CSAVARTÓL A VÁZIG

A szezonban nincs drágább, mint állni és javítani. Az ország legnagyobb, szezonra felkészült raktárkészlete, ahol mindent megtalálhat csavartól a vázig! Gyors és zavartalan kiszolgálás! Kopóalkatrészek és szezonális akciók széles választéka az AXIÁL-nál!

Kattintson a képre és töltse le a teljes újságot!